ΜΕ ΤΑ... ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Μεγάλη νίκη της Λάρισας. Όχι μόνον! Γκράν σουξέ ήττα για τον Ολυμπιακό που στάθηκε τυχερός διότι έχασε μόλις 1-0.

Έτσι είναι. Δεν κερδίζει μόνο ο νικητής, χάνει και ο άλλος. Με δύο παίζεται το τόπι. Επειδή, όμως, ο Ολυμπιακός έχει το όνομα και τη χάρη, σου λένε νίκησε ο Ολυμπιακός, έχασε ο Ολυμπιακός. Ο αντίπαλος τι έκανε;

Η Λάρισα τον πάτησε τον Ολυμπιακό. Αυτό έκανε ο αντίπαλος, και δεν θα έφτανε στη νίκη η Λάρισα με το πιο φτηνό ρόστερ, αν δεν πίστευε στο αποτέλεσμα, αν δεν τα έδινε όλα. Δεν είχε τίποτα άλλο να δώσει η Λάρισα, ό,τι είχε το άφησε στο γήπεδο.

Ο δε Ολυμπιακός έπαιξε σαν Ολυμπιακός. Δηλαδή μια ομάδα που δεν είναι ομάδα. Ένα σκορποχώρι. Άψυχο σκορποχώρι, που δεν ήξερε ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες τι ακριβώς κάνουν στο γήπεδο. Τι θέλουν.

Έφθασε το 90 και το παιχνίδι συνέχισε να γίνεται στην περιοχή του Ολυμπιακού, με 5 και 6 παίκτες της Λάρισας να μυρίζουν την ανάσα του Καπίνο. Διψασμένοι να πιούνε αίμα.

Ο Μπέντο, ο προπονητής του πρωταθλητή, κατέβασε ενδεκάδα, όχι ομάδα, ενδεκάδα με παίκτες που θα έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί. Το χειρώτερο δεν ήταν αυτό. Ο Καμπιάσο στα 35 φεύγα, αμυντικό χαφ και επιτελικός μέσος!!! Έκανε όλο το παιχνίδι από τη σέντρα (!), δήθεν ο παίκτης πίσω από τα δύο σέντερ φορ, Καμπιάσο και Ιντέγε. Φρίκη.

Δεν βρίσκεις νόημα στις επιλογές του Πορτογάλου προπονητη. Μέχρι που…θυμήθηκε τον Φορτούνη, τον έβαλε αλλαγή να...βγάλει τα κάστανα από το μαγκάλι της Λάρισας.

Διαβάστε ακόμα:

Η διαιτησία βόλεψε επικοινωνιακά τον Παναθηναϊκό