ΜΕ ΑΠΟΕΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ... ΠΛΑΝΟ

πηγή: Intime
 

«Να είμαστε διαφορετικοί με το ΑΠΟΕΛ» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού Παύλος Μπέντος. Τι εννοεί ο παίκτης; Να μην παρουσιαστεί ο πρωταθλητής όπως στο ματσάκι με την Λάρισα. Και πώς θα γίνει αυτό;

Όταν μιλάνε οι προπονητές είναι σα να διαβάζουν σκονάκια από κειμενογράφους αρχηγών κομμάτων. Θα κάνουμε αυτό, θέλουμε εκείνο. Όλα τα... κάνουν με το στόμα. Αυτά, δηλαδή, που... περιμένει να ακούσει ο κοσμάκης. Όχι αυτά που ο κόσμος θέλει να γίνουν πράξη.

Μιλάμε για μπάλα όπου δεν έχουν καμία αξία οι υποσχέσεις, οι ελπίδες, οι δεσμεύσεις και γενικά εξαγγελίες των πολιτικών. Κι όμως! Και στο ποδόσφαιρο πέφτει σάλιο ατελείωτο.

Με τα λόγια ο Ολυμπιακός θα μεταμορφωθεί σε 4 μέρες και θα παρουσιαστεί διαφορετικός απόψε με το ΑΠΟΕΛ. ''Έχω πλάνο'' ισχυρίζεται ο Μπέντος. Τι εννοεί; Ότι με Λάρισα και Ηρακλή, που η ομάδα του δεν βλεπόταν, δεν είχε πλάνο.

Ασφαλώς μια ομάδα από ματς σε ματς μπορεί να είναι η ημέρα με τη νύχτα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οφείλεται στις παρεμβάσεις του προπονητή. Δεν θα πεις ότι φταίει μόνον ο Μπέντο που ο Ολυμπιακός ήταν ένα ερείπιο στη Λάρισα. Κι αν δεν το πεις αυτό, γιατί να πεις ότι λόγω πλάνου του προπονητή η ομάδα αναστήθηκε, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ικανοποιήσει απόψε με την απόδοσή του.

Συμπέρασμα. Το ποδόσφαιρο έχει πολλά και ποικίλα «κρυφά» πράγματα που... επιτρέπουν στον κάθε προπονητή να λέει τα δικά του.

Διαβάστε ακόμα:

Την πίεση την έχει ο γάβρος, άσε τον Μπέντο