ΝΕΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

 

Ο Μαρινάκης είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Έτσι τον παρουσιάζουν με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους τα αφεντικά του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ότι το αφεντικό του Ολυμπιακού ελέγχει την ΕΠΟ, άρα τη διαιτησία, με σκοπό να ευνοείται η ομάδα του. Και να βάζει τρικλοποδιές στους αντιπάλους του.

Πράγματα γνωστά. Πασίγνωστα. Μια ατμόσφαιρα αθλιότητας να ζωγραφίζεται για την ποιότητα και την ηθική του πρωταθλήματος, μ' όσα λέγονταν και αναπαράγονταν από τα μήντια και τα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καταδικασμένο το ποδόσφαιρο να κυκλοφορεί σ' αυτήν την ελεεινή κατάσταση. Γιατί; Χάνει στις εκλογές της ΕΠΟ η θεωρούμενη φιλοολυμπική διοίκηση και κερδίζει η θεωρούμενη αντιολυμπιακή. Τι θα αλλάξει; Τίποτα! Το πιο σωστό είναι να πεις ότι δεν θα αλλάξει τίποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Γιατί;

Το ρόλο του Αλαφούζου, του ανυποχώρητου μαστιγωτή του Μαρινάκη, θα αναλάβει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Μια-δυο φορές την εβδομάδα ο Μαρινάκης θα μιλάει για συμμορία που ελέγχει την ΕΠΟ. Για την ΕΠΟ που ελέγχει συμμορία. Ποιος θα του κάνει... λογοκρισία του Μαρινάκη; Ακόμα και άδικο να έχει, να λέει αστήρικτα πράγματα, με κάποιον κλάσεως επικοινωνιολόγο θα παρουσιάζεται ως θύμα της διαιτησίας. Το πιο εύκολο.

Έτσι που λες. Είμαστε καταδικασμένοι να τρώμε στη μάπα ένα βρώμικο πρωτάθλημα. Έστω ένα όχι βρώμικο πρωτάθλημα που όμως θα το εμφανίζουν ως βρώμικο οι επιτήδειοι.

Από το 2012 που μπήκε στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος δεν σταμάτησε μέχρι ΣΗΜΕΡΑ να βλέπει στησίματα. Μέχρι ΣΗΜΕΡΑ. Ο Σαββίδης άργησε να ακολουθήσει, ενώ ο Μελισσανίδης επέστρεψε στην ΑΕΚ το 2013. Ο Μαρινάκης ήδη από αμυνόμενος, από απολογούμενος, αλλάζει επικοινωνιακή τακτική. «Μπουρδέλο είναι η ΕΠΟ που ελέγχουν οι αντίπαλοί μας» υποστήριξε φόρα παρτίδα με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Οίκο ανοχής» χαρακτήρισε την ΕΠΟ μ' αυτά που κάνει στη διαιτησία ο Μαρινάκης. Έχει κάποιο επίπεδο ο άνθρωπος, γι' αυτό απέφυγε να πει κωλοχανείο και μπουρδέλο την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Διαβάστε ακόμα:

Το κανάλι Μαρινάκη και ο Ολυμπιακός