ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Δεν χρειάζεται να 'σαι μάγος και βοηθός προφήτη για να προβλέψεις, να σπρώξεις όλα σου τα λεφτά στο στάνταρ μπετόν, σύμφωνα με το οποίο κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός θα βγει ταύρος σκέτος πεινασμένος από τα αποδυτήρια. Αυτό δεν λέει τίποτα, όμως.

Μια που μιλάμε για ταυρομαχία, δηλαδή μια άνιση αναμέτρηση. Το ζώο είναι μακράν πιο ισχυρό από το δίποδο, όμως η έκπληξη θα ΄ναι να χάσει η τιτίκα ο ταυρομάχος.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, όχι απλά θα ΄ναι μανιασμένος και διψασμένος να συντρίψει την ΑΕΚ. Θα 'ναι και ο πρωταγωνιστής του ντέρμπυ. Χωρίς αμφιβολία. Είτε για λόγους τακτικής, είτε γιατί θεωρεί πως μειονεκτεί απέναντι του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ θα παραδώσει τα κλειδιά της αναμέτρησης στον αντίπαλό της.

Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Πώς, τελικά, θα κάτσει το αποτέλεσμα. Υπάρχει απλά η σιγουριά ότι μετά τις απρόβλεπτες ήττες με Λάρισα και ΑΠΟΕΛ, ότι θα τα δώσουν όλα οι παίκτες του Ολυμπιακού, όχι η ομάδα του Ολυμπιακού. Ποια ομάδα;

Μόνον ως ομάδα δεν αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός. Τι θα πει ομάδα; Να το πούμε όσο γίνεται πιο απλά. Δίνει την εικόνα ομάδας εκείνη στην οποία οι παίκτες της γνωρίζουν ποιος είναι ο ρόλος του καθενός. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα στον Ολυμπιακό. Λέμε τι βλέπουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν, όχι ο Τσίπρας κόντρα στην τιμωρία