ΜΟΝΟΝ Ο ΣΚΙΜΠΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ...

πηγή: Intime
 

Ο Σκίμπε δεν έχει καμιά σχέση με τον Ότο Ρεχάγκελ. Γερμανός ο ένας, Γερμανός και ο άλλος, όμως μόνον στα ...χαρτιά. Ο Όθων έγινε «Έλληνας», έβγαλε το μεσογειακό του ταμπεραμέντο στα χρόνια που δούλεψε στον τόπο μας. Ο άλλος, ο Μιχάλης, θα παραμείνει Γερμανός με ψυχή βορειοευρωπαίου ακόμα κι αν μαζί του η Ελλάδα κατακτήσει το μουντιάλ του 2018. Λέμε τώρα.

Γιατί, όχι! Με δύο ήττες ξεκίνησε την προκριματική φάση του Ευρώ 2004 η εθνική με προπονητή τον Ρεχάγκελ, και σήκωσε την κούπα. Ο Σκίμπε έχει κάνει ήδη το 3 στα 3. Γιατί να μην πάρουμε μ' αυτόν προπονητή το μουντιάλ το μεθεπόμενο καλοκαίρι;

Να σοβαρευτούμε. Μην πέσουμε στο λούκι της μαλακίας που παίζει μετά το 2-0 στην Εσθονία. Ότι η εθνική ομάδα κτίζεται, ξανακτίζεται, αναγεννάται. Αυτά τα χαζά. Κέρδισε πρώτα μια Γαλλία, μια Ιταλία, έστω μια Πορτογαλία, μια Ελβετία και μετά έλα να πιούμε ούζο.

Ουδείς σοβαρός έχει δικαίωμα να ομιλεί σοβαρά γι αυτήν την εθνική του 2016. Να πει, τι; Ότι κέρδισε το Γιβραλτάρ και την Εσθονία, που δεν υπάρχουν στο χάρτη.

Ο Μίχαελ Σκίμπε, ναι. Αυτός μπορεί να μιλάει. Σας παρέλαβα καφενείο, γειτονιάς, όχι τσάϊ και συμπάθεια, και μαζί μου το μαγαζί ψιλονοικοκυρεύτηκε. Καταφέρνει και κερδίζει άλλα καφενεία.

Διαβάστε ακόμα:

Στο σκοτάδι η εθνική, όπως η Ελλάδα