ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Να τα φτιάξουν αύριο Αλαφούζος και Μαρινάκης δεν γίνεται με τίποτα. Έτσι λες. Δικαιολογημένα το λες, διότι έχουν ειπωθεί, μάλιστα δημόσια, πολύ χοντρά πράγματα.

Το ίδιο ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη. Είναι δυνατόν, λες, να ξεχάσουν οι δυο τους τι έχει σούρει ο ένας στον άλλον; Ο Βενιζέλος έβριζε προεκλογικά τον Σαμαρά και μετά τις εκλογές έγιναν ένα. Μιά κυβέρνηση.

Φουλ πανσιόν αντιμνημονιακός ήταν προεκλογικά ο Τσίπρας. Κι ακόμα περισσότερο ο Καμμένος. Να, όμως, που οι δυο τους έγιναν συνεταιράκια για να αποδειχθεί ότι ξεπέρασαν όλους τους άλλους ως μνημονιακοί.

Η αντιπολίτευση της ΕΠΟ, λέει, θα πάρει την εθνική ομάδα από το Καραϊσκάκη. Φαντάζομαι για να αποφύγει τη μόλυνση από τον Ολυμπιακό, που χρησιμοποιεί για έδρα αυτό το γήπεδο. Δεν λέει κανένας επώνυμα την εν λόγω χοντρομαλακία, όμως κυκλοφόρησε διότι έγραψε σχετικό ρεπορτάζ μια εφημερίδα.

Το γράφεις. Επειδή το έβγαλες από το μυαλό σου. Επειδή στο σφύριξαν. Να το γράψεις, αφού πρώτα το σκεφθείς. Αν γίνεται αυτό που μου είπαν;

Για να καταλάβεις τη φαιδρότητα του ρεπορτάζ και την επιπολαιότητα όσων έκαναν αναπαραγωγή της σπουδαίας «πληροφορίας», αρκεί να αναφέρω τούτο. Προκειμένου, λέει, να αποφασίσουν να μην αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη η εθνική, θα ρωτηθεί ο... Σκίμπε! Κι όμως, κύριε, το έγραψαν κι αυτό.

Τελικά, ο... Σκίμπε θα αποφασίσει αν θα γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Αν ο Γερμανός διαφωνεί με την αντιπολίτευση της ΕΠΟ, τότε ο πόλεμος ενάντια στην εγκληματική οργάνωση θα μπει στο ψυγείο. Έτσι πάει. Εκτός κι αν η αντιπολίτευση της ΕΠΟ αφού εγκαταλείψει τον αγώνα να πάρει την εθνική από το Καραϊσκάκη, βάλει άλλο στόχο. Να πάρει τον Ολυμπιακό από τον Μαρινάκη.

Συμπέρασμα. Το ποδόσφαιρο θέλει αλλαγή, όχι καραγκιοζιλίκι. Ο πόλεμος στην εγκληματική οργάνωση και στο νοσηρό παλαιοκομματισμό της ΕΠΟ απαιτεί τομές και άτομα που έχουν γνώση στο σύγχρονο γίγνεσθαι. Με γελοιότητες και αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος το μόνο που θα αλλάξει είναι τα…πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνον ο Σκίμπε δικαιούται να ομιλεί