ΙΒΙΤΣ, Ο ΣΕΡΒΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!

 

Είμαι βέβαιος ότι ο φρέσκοπροπονητής του ΠΑΟΚ έχει μπεί στο νόημα. Μήνες ακόμα μετράει στον πάγκο ομάδας κανονικής, όπως είναι ο ΠΑΟΚ των υψηλών απαιτήσεων, και όμως σαν παλιοσειρά προπονηταράς δουλεύει την εξέδρα. Δύσκολο μου κάθεται να εννοεί πραγματικά αυτά που λέει.

Δεν είναι δυνατόν άνθρωπος της δουλειάς να είναι υπερήφανος για την ομάδα του επειδή...χάνει γκολ. Άλλο να σου ξεφύγει μία, δύο ευκαιρίες να σκοράρεις. Κι άλλο να μετράς περισσότερα από 20 φορές κοντά στο γκόλ και να το κλωτσάς. Κάτι φταίει. Σίγουρα.

Ο Ίβιτς, όμως, σαν άλλος Τσίπρας λέει τα δικά του. Μόνο συγχαρητήρια δεν έδωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη...σέσουλα. Για τα γκολ που χάθηκαν με τη σέσουλα. Τόσες πολλές ευκαιρίες, είπε ο Σέρβος, σημαίνει ότι δουλεύουμε. Ότι έχουμε δουλέψει.

Έτσι ξηγείται και ο Τσίπρας. Ο Έλλην Ίβιτς. Σημασία έχει ότι τα δώσαμε όλα στην διαπραγμάτευση. Ναι, πράγματι αποτύχαμε, όμως το ότι προσπαθήσαμε σημαίνει ότι ...δουλεύουμε στην κυβέρνηση.

Επιμένω. Υπάρχει πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Μόνον πρόβλημα είναι να μη στέλνεις το τόπι στα δίχτυα, δέκα, είκοσι πλάς φορές. Όπως πρόβλημα έχει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ που επέτρεψε το 77 % της κατοχής στον αντίπαλο.

Το πρόβλημα, μάλιστα, του ΠΑΟΚ είναι διπλό, αν πράγματ ιδεν το αντιμετωπίζει ως πρόβλημα ο προπονητής. Και υπάρχει το πρόβλημα, και δεν το ...βλέπει.

Αλήθεια, σε τι οφείλεται να μη μπορεί να σκοράρει μία ομάδα που φτάνει τόσο πολύ κοντά στο γκόλ; Ας περιοριστούμε σήμερα στο πρώτο, στο πιο πιθανό. Την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Κι ένα δεύτερο, είναι ότι δεν υπάρχει η εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη.

Διαβάστε ακόμα:

Μαύρος ο Γουακάσο, όχι και μαϊμού