ΠΟΙΟΣ ΜΟΡΑΙΣ, ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!

 

Νέος προπονητής στην ΑΕΚ. Θεός είναι; Όχι, δεν είναι. Μάγος; Ούτε μάγος είναι. Ένας απλός προπονητής είναι, μάλιστα όχι πρωτοκλασάτος. Όσο κι αν οι συστάσεις γι αυτόν είναι εξαιρετικές, δεν θα την πεις βιτρινιάρικη επιλογή.

Αλλοίμονο. Που να βρεις πρώτο πράμα στη μέση της σαιζόν. Έκαιγε περισσότερο να σταματήσει, επιτέλους, η...υπομονή με τον Κετσπάγια. Το παλληκάρι ήταν out. Εντελώς. Η αντικατάστασή του το πρώτο μέλημα.

Απ' εκεί και πέρα την παρτίδα θα την παίξουν οι παίκτες. Ποιός Μοράις. Αναγκαίος, όμως μην περιμένουν το θαύμα. Είπαμε. Δεν είναι ούτε ισόθεος, ούτε βοηθός φακίρη. Το στοίχημα θα το σώσουν, αν το σώσουν, οι κύριοι ποδοσφαιριστές.

Ποιό είναι το υλικό της ΑΕΚ; Αυτό ζητάει απάντηση. Πόσο ζυγίζουν οι ποδοσφαιριστές της. Κατά πόσο θα ανταποκριθούν στη συνέχεια του μαραθώνιου.

Επιμένω. Δεν κρίνεται ο Μοράις! Σε παρακαλώ. Τρελό να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιον που ίσως μέχρι την περασμένη εβδομάδα δεν γνώριζε ούτε το όνομα της νέας του ομάδας. Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι εκείνοι που θα δώσουν εξετάσεις. Και κάτι άλλο. Μέχρι σήμερα οι ευθύνες δεν ανήκουν μονάχα στον πράγματι ακατάλληλο Κετσπάγια. Και οι παίκτες έχουν μερίδιο στις ανησυχίες του κόσμου της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη κίνηση της ΑΕΚ με τον Κετσπάγια