Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Ρίχνουμε καλού κακού ένα μπινελίκι για να είμαστε καλυμμένοι. Αυτή είναι η λογική του Παναθηναϊκού. Γιατί; Επειδή δεν αισθάνεται ισχυρός. Το χρειάζεται το άλλοθι και το ζήτησε ξανά στην πρώτη ευκαιρία.

Ομιλούμε για το ματς Σταντάρ εκ Λιέγης - Παναθηναϊκός που έληξε 2-2 από 0-2, με το 1-2 να είναι ένα πέναλτι τραβηγμένο από τις κωλότριχες. Και συνεχίζουμε. Γνωστά πράγματα αυτά κύριε Στραματσόνι. Γνωστά όμως είναι και τα άλλα. Πως με κλανιές δεν βάφονται αυγά. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει όχι επειδή το κοράκι έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι. Αλλά, επειδή οι ίδιοι οι παίκτες με το σιγοντάρισμα του προπονητή έβαλαν μπρος το σχέδιο.

Να σου πω κύριε Στραματσόνι τι είδα μετά τη φάση του πέναλτι; Τον Παναθηναϊκό να ακουμπάει ελάχιστα την μπάλα. Να σου πω και κάτι άλλο; Δεν έφταιγε ο εκνευρισμός. Είπαμε. Ο εκνευρισμός είναι μαϊμουδένιος. Οι παίκτες της Πανάθας είχαν πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Κάποιοι επειδή είναι γεροντάκια, κάποιοι επειδή είναι αγύμναστοι κι άλλοι εκτός ρυθμού.

Στα λέω εγώ, γιατί οι υπόλοιποι θα πουνε μόνο τις πίπες τους για τον διαιτητή που έσφαξε και εκνεύρισε την ομάδα. Να σου πω και το άλλο; Το 2-2 ήταν μια χαρά αποτέλεσμα με αυτή την ομαδίτσα την Σταντάρ Λιέγης. Και ξέρεις γιατί είναι καλό; Επειδή οι Βέλγοι, παρότι ομαδίτσα, έχουν μια συνοχή, ένα κοινό επίπεδο επικοινωνίας και ρυθμού. Ψιλά γράμματα.

Οσο για τον Ιταλιάνο, για να μιλήσουμε μεταξύ μας, τη δουλειά του κάνει. Μαζί και όλων των άλλων στην Πανάθα. Ποδοσφαιριστών και διοικητικών. Μια μαφιόζικη συνωμοσία εναντίον της ίδιας της ομάδας και των πραγματικών πελατών της που θέλουν να βλέπουν μπάλα.

Διαβάστε ακόμα:

Για τον Στραματσόνι δεν θα αποφασίσει ο Αλαφούζος