ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Κατ’αρχήν, να σου πω τι έγινε. Δικαιολογημένα ο Λούμπος Μίχελ, σοβαρό παιδί και παγκόσμια προσωπικότητα διαιτητής, δηλαδή όχι Ασχετόπουλος, είπε ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και μετά το 2-1, μετά τη μία ακόμα διακοπή, έπρεπε όλοι να πάνε στα σπίτια τους.

Δεν γίνεται, ρε, ποδόσφαιρο στο «σκοτάδι» από την ''ομίχλη'' των καπνογόνων. Το καταλάβαινε και ο διαιτητής του ντέρμπυ Αρετόπουλος, άλλο καλό παιδί, μάλιστα και αθώο, απονήρευτο. Είναι, όμως, ο απόλυτος άρχων, σ’ όλα. Αυτός αποφασίζει. Μπορεί να γνωρίζει λιγώτερα από τον άνθρωπο του ΠΑΟΚ, τον Λούμπος Μίχελ, που έχει σφυρίξει Βραζιλίες και Αργεντινές, αλλά...

...Άσε τη ξεφτύλα και το διασυρμό του ποδοσφαίρου, εννοώ του ελληνικού ποδοσφαίρου και του πρωταθλητή. Στην έδρα του, όταν στήνονται τέτοιες συνθήκες διεξαγωγής αγώνα. Να μη μπορεί ο άλλος να αναπνεύσει. Να απειλείται η υγεία του ποδοσφαιριστών, όταν με καθαρά πνευμόνια, μετά από 12-15 χιλιόμετρα τρέξιμο να μπαίνουν μέσα στα σωθικά τους χημικές ουσίες.

Πέφτει μία πέτρα, ένα κομμάτι μπετόν από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο. Διακόπτει ο διαιτητής το παιχνίδι για να προστατεύσει την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Δεν κατάλαβα. Τι διαφορά έχει το ΚΑΤ από το σανατόριο;

Ο Λούμπος, λοιπόν, πρότεινε να μη βγουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να συνεχίσουν. Επειδή κινδυνεύουν να πέσουν αναίσθητοι εισπνέοντας κάτι σαν καυσαέριο.

Φαίνεται ότι υιός Γκαγκάτσης πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του. Τι κάνουμε; «Μπείτε μέσα!» είπε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ , διαφορετικά θα σας ρίξουν μείον 10 βαθμούς.

Αλήθεια, ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, που ξέρει τα περισσότερα, τι λέει; Έχουν διακοπεί ματς ευρωπαϊκά για ρίψη φωτοβολίδων. Όχι των άκαπνων φωτοβολίδων, αλλά εκείνων που φλομώνουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου, όπως συνέβη στο Καραϊσκάκη. Εκτός κι αν ο κύριος Θόδωρος μας πει ότι εγώ είμαι γραμματέας του Αφγανιστάν και των τάλιμπαν, όχι της UEFA.

Διαβάστε ακόμα:

Για ποια καπνογόνα μιλάνε, ρε;