ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

 

Καταδίκασε η ΑΕΚ του Μελισσανίδη την τρομοκρατική επίθεση σε στύλ τσιτσιλιάνικης καμόρα στον αρχιδιαιτητή Γιάννη Τσαχειλίδη. Αρα; Αποκλείεται ο τίγρης να έκανε τη βρωμοδουλειά.

Και ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη, επίσης με δημόσια αυστηρή τοποθέτηση καταδίκασε την απειλή κατά Τσαχειλίδη. Αρα; Ούτε ο εφοπλιστής είναι μπλεγμένος.

Δεν άφησε ασχολίαστη την υπόθεση και ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου που, όπως η ΑΕΚ κάνει λόγο για πρακτική της εγκληματικής οργάνωσης. Άρα; Αθώος και ο καναλάρχης.

Μετά τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, σειρά πήρε και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Καταδικάζει κι αυτός το μαφιόζικο τσαμπουκά στον αρχιδιαιτητή της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Αρα; Ούτε ο Ρώσος έδωσε την εντολή «επίσκεψης» στην οικία Τσαχειλίδη.

Ποιός πούστης να 'ναι ο ένοχος. Ο Κομπότης του Λεβαδειακού. Ο Πανόπουλος της Ξάνθης. Ο Σπανός του Ατρόμητου. Ποιός; Κάποιος που δεν καταδίκασε την τρομοκρατική υπόθεση στον Τσαχειλίδη.

Μήπως ένας πεθαμένος. Π.χ. ο Μάκης Ψωμιάδης. Γιατί όχι αυτός! Όταν, μάλιστα, είναι περισσότερο σίγουρος, από κάθε άλλον εν ζωή, ότι δεν πρόκειται να τον βρουν ποτέ. Ποιός τρελός να ενοχοποιήσει έναν νεκρό.