ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός παίζει στο δικό του πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, καθόλου τιμητική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και για τους αντιπάλους του μόνιμου πρωταθλητή. Ποιους αντιπάλους; Δεν υπάρχουν. Ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς αντίπαλο σ’ ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι Ι.Χ. Ο μόνος λόγος που δείχνει να παλεύει είναι για να αυξήσει την διαφορά του από την δεύτερη ομάδα με περισσότερους βαθμούς απ’ όσους είχε την περασμένη σαιζόν.

Περίπατο μετά την ΑΕΚ έκανε ο πρωταθλητής και με τον Παναθηναϊκό. Με μια κανονική ενδεκάδα, βέβαια. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός κατέβασε μια ενδεκάδα σαν ένα μικρό αγόρι προσπαθούσε να συναρμολογήσει τα κομμάτια Lego. Μία ενδεκάδα με 2-3 τραυματίες, με τον Λέτο που δεν άντεχε και με μια λαθεμένη σύνθεση. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Μιλιβόγιεβιτς, δυνατός, σκληρός. Δίπλα του ο Μάρτινς. Μπροστά τους ο Φορτούνης με ανοικτό ορίζοντα και μεγάλο εύρος δράσης. Ό,τι ήθελαν έκαναν. Όπως ήθελαν. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανύπαρκτος. Όχι απλά ακίνδυνος. Ούτε στιγμή δεν πήρε το επάνω χέρι στο παιχνίδι. Ακόμα κι όταν σε κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε, εγκατέλειψε το ντέρμπυ, η γύμνια του Παναθηναϊκού τότε φάνηκε πανηγυρικά.

Διαβάστε ακόμα:

Μες στα δίχτυα σε βάζω, γειά σου παιχταρά μου Βάζο