ΝΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ!

 

Μιλάω ως φορολογούμενος πολίτης. Έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω την αστυνομία και τη δικαιοσύνη που τις πληρώνω από την τσέπη μου. Λοιπόν.

Κάποια ρεμάλια του κερατά που παριστάνουν τους οπαδούς επειδή έχουν ανάγκη να τσαμπουκαλευθούν εντελώς περιθωριακά και εγκληματικά, δεν είμαι υποχρεωμένος να τους προστατεύω. Ούτε να τους πληρώνω έξοδα νοσηλείας σε νοσοκομείο, και παραμονής στη φυλακή.

Επιτέλους! Έχουμε τα κωλοπροβλήματά μας, ζούμε σε κατοχή οικονομική, χειρώτερη από στρατιωτική ξένου εχθρού, και θα φροντίζουμε μία τους μετανάστες για να μη μας λένε ρατσιστές. Και μια τα πρεζόνια των γηπέδων, να τα εμποδίζουμε να μην πλακωθούν.

Κακώς, κάκιστα η αστυνομία επενέβη όταν ξημερώματα Κυριακής οι παοκτσήδες για το ματς με Πανιώνιο σταμάτησαν(!) το τραίνο που τους μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη στην «ενέδρα» που τους έστησαν μηχανόβιοι γάβροι. Μόλις πλησίασε η αμαξοστοιχία, η γαβρίλα άρχισε να πετάει πέτρες, καπνογόνα, μολότωφ.

Τραβάνε το μοχλό κινδύνου τα παόκια και τα μυαλά κάγκελα, ακινητοποιείται ο συρμός κι αρχίζει η μάχη. Αυτό που θέλανε οι δύο πλευρές.

Εγώ ο μαλάκας τι σχέση έχω; Καμία. Τότε γιατί η αστυνομία μου, η δική μου μπατσία, δεν έπαιξε όπως θέλω. Να τους αφήσει με τους λοστούς και τα καδρόνια τους να σκοτωθούν. Και να μη μεταφέρουν κανέναν στο νοσοκομείο. Γιατί, στο φινάλε, να τους χαλάσουν το πάρτυ;

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος έδωσε τη μαφιόζικη εντολή