ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚ

πηγή: Intime
 

Την ΕΠΟ της δεκαετίας ’70 θυμίζει η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, η σούπερ λήγκ. Την ΕΠΟ της πλατείας Κάνιγγος, επι Λευτέρη Γενεράλη και Μανώλη Γαρυφαλλάκη στο ρεπορτάζ. Τέτοια πρόοδος! Και μιλάμε για τη σούπερ ληγκ, τον συνεταιρισμό των ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιρειών, όχι την ομοσπονδία των ερασιτεχνών βλαχοπροέδρων των τοπικών ενώσεων.

Επιστροφή Γκαγκάτση από το κρύο. Επειδή το θέλει ο σύντροφος Ιβάν Σαββίδης. Και οι σύμμαχοι συναίνεσαν. Ο Κούγιας να λέει τα δικά του. Ο Βρύζας να κοιμάται στην συνεδρίαση με ανοικτά τα μάτια. Να χαμογελάει στο κενό. Σίγουρα να μη γνωρίζει γιατί ήταν παρών. Και ο Βρέντζος, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού να δίνει ρεσιτάλ εξουσιαστικής. Η επίδειξη μονοκρατορίας.

Μιλάει ο Βρέντζος στη σούπερ ληγκ κι όλοι ασουπί, που έλεγε ο μακαρίτης Χατζηχρήστος. Μπράβο στο παλληκάρι, και το λέω σοβαρά. Ό,τι θέλει λέει, ό,τι θέλει κάνει. Χωρίς αντιστάσεις. Από κανέναν.

Άλλο αξιοσημείωτο από την τελευταία μάζωξη στη σούπερ ληγκ. Έγιναν ντουέτο οι δύο κυριλάτοι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Βαγγέλης Ασλανίδης. Ανακάλυψαν ότι δεν τους χωρίζουν τίποτα, κυρίως ότι τους ενώνει το υψηλό και αθόρυβο εκτόπισμά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Αλαφούζος «ύποπτος» στον εμπρησμό κατά Κούγια