Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

πηγή: Intime
 

Ποιοί έκαψαν το σπίτι του Μπίκα; Εγω θα σου πω. Δεν θα σου πω ποιός έδωσε την εντολή. Ποιός πλήρωσε τους επαγγελματίες κακοποιούς να βάλουν φωτιά στο εξοχικό του νέου αρχιδιαιτητή. Θα σου πω, όμως, ποιοί είναι αυτοί που εκτέλεσαν το συμβόλαιο. Ποιοί έκαναν τη βρωμοδουλειά. Ποιοί;

Είπαμε. Δεν είπαμε; Επαγγελματίες κακοποιοί, όχι κάποιοι αγανακτισμένοι με τον τρόπο που ήθελε να διοικήσει τη διαιτησία του πρωταθλήματος ο Μπίκας. Άρα, είναι αδύνατον η αστυνομία να μην τους ξέρει. Όλοι οι «επαγγελματίες» εγκληματίες, που βγάζουν μεροκάματο από τέτοιες δουλειές, βρίσκονται στα κιτάπια της αστυνομίας.

Άμα το κράτος αποφασίσει να δράσει, τότε δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να καθαρίσουν οι σεσημασμένοι. Οι με παρελθόν. Κι είπαμε, ότι αυτοί που έκαψαν το σπίτι του Μπίκα δεν είναι πρωτάρηδες.

Όχι τους κακοποιούς του δίφραγκου, σαν κι αυτούς που απείλησαν τον Τσαχειλίδη και έκαψαν το σπίτι του Μπίκα. Το κράτος, ακόμα και το αστείο ελληνικό κράτος, επειδή είναι κράτος, έχει τα φόντα, ΑΝ ΘΕΛΕΙ, να τσακίσει τα κόκκαλα και μεγαλομαφιόζων. Στα ναρκωτικά, στην πορνεία, στη ληστεία, στα πάντα όλα.

Στο ποδόσφαιρο τι γίνεται; Το κράτος, όπως εκφράζεται από την πολιτική εξουσία, την αστυνομία και την κυβέρνηση δείχνει αδυναμία απέναντι στην εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Σας δουλεύει στα ίσα ο Τσίπρας