Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ «4»

 

Τι είναι αυτά, ρε; Να κτυπάνε τον αλλουνού το κουδούνι, άγρια μεσάνυχτα, και να τον απειλούν μέσα στο σπίτι του, μπροστά στην γυναίκα του και τα παιδιά του. Σ’ άλλον να του καίνε το σπίτι. Άλλον να τον στέλνουν βαρειά τραυματισμένο στο νοσοκομείο. Άσε τις «προειδοποιήσεις» μέσα από τα κινητά τηλέφωνα. Τι είναι αυτά, ρε.

Κι έχεις τον Τσίπρα και λέει «Μέχρι εδώ!» Δηλαδή; Ότι η κυβέρνηση τα ανεχόταν μέχρι εδώ, όμως τέλος. Τέλος η ανοχή. Μέχρι εδώ ήταν.

Ό,τι έγινε, έγινε. «Μέχρι εδώ» Μεγάλη κουβέντα αυτή. «Μέχρι εδώ!». Δηλαδή; Η κυβέρνηση ξέρει ποιοί κάνουν τις αλητείες και τους τσαμπουκάδες, όμως τελείωσαν τα όρια επιείκειας και ανοχής. «Μέχρι εδώ!». Από τώρα αν ξαναγίνει έστω μία εγκληματική ενέργεια, η κυβέρνηση, η αστυνομία, η δικαιοσύνη θα κάνει το...καθήκον της.

Ο σοβαρός πρωθυπουργός δεν λέει «Μέχρι εδώ!». Ο σοβαρός πρωθυπουργός ξέρει τι συμβαίνει και δεν περιμένει να τα...βρούνε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τι να βρουν, το χαμένο δισκοπότηρο;

Δεν είναι θέμα των μεγαλομετόχων των ΠΑΕ η υπόθεση ποδόσφαιρο! Ο σοβαρός πρωθυπουργός υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται περισσότερο από τους Μαρινάκηδες και Αλαφούζους, Μελισσανίδηδες και Σαββίδηδες, για την εθνική ξεφτύλα που τρώει διεθνώς η χώρα μας. Για την εικόνα που δίνει η Ελλάδα με τους εμπρησμούς οικιών και ξυλοδαρμούς ανθρώπων της διαιτησίας.

Τι θα πει «Μέχρι εδώ!» Τίποτα δεν θα πει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ένοχος βρίσκεται μέσα στους «4» μεγάλους