Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

πηγή: Intime
 

Γνωστό ότι εμπρησμός στο εξοχικό του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα προκάλεσε σύσκεψη υπουργών «αρμοδίων» στο πρωθυπουργικό Μέγαρο Μαξίμου. Και αποφασίστηκε να
αντιμετωπιστεί η εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα με τα γνωστά, τα πολύ γνωστά «μέτρα». Με δηλώσεις, δηλαδή. Με απειλές ότι η κυβέρνηση δεν ανέχεται την Παράγκα του
ποδοσφαίρου.

Α! Μην το ξεχάσω. Αποφασίστηκε ακόμα να συνδράμει στο ξεδόντιασμα της εγκληματικής οργάνωσης η Αντιτρομοκρατική, υπηρεσία της ελληνικής αστυνομίας αρμόδια στις αντικαθεστωτικές οργανώσεις με ένοπλη τρομοκρατική βία. Μία πραγματικά αριστερή κυβέρνηση, όχι ο παραμύθι φούρναρης αριστερός σύριζας, δεν θα πόνταριζε στην
Αντιτρομοκρατική.

Άντε και σε συνεργασία ΚΥΠ και Αντιτρομοκρατικής τους τσακώσανε τους συμμορίτες. Ποιός, ποιοί πρόεδροι ΠΑΕ, ποιοί διαιτητές, ποιοί δημοσιογράφοι, ποιοί υπάλληλοι της ΕΠΟ, δεν ξέρω ποιοί άλλοι αποτελούν κύκλωμα στο πρωτάθλημα. Άντε και τους βάλανε φυλακή. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει κάθαρση.

Το να εντοπίστουν οι ένοχοι και να καταδικαστούν, αυτό δεν λέγεται εξυγίανση. Αλλοίμονο! Πρόκειται απλά για εφαρμογή των νόμων. Τίποτα περισσότερο. Που δεν λύνει το πρόβλημα. Ποτέ.

Ποιό είναι το πρόβλημα; Οι νοσηρές συνθήκες που ευνοούν τη γέννηση και τη δράση της Παράγκας, της εγκληματικής οργάνωσης, όπως να την πεις. Αυτό είναι το πρόβλημα. Άρα, μία αληθινά αριστερή κυβέρνηση δικαιώνεί το πολιτικό της στίγμα μόνον όταν προληπτικά παρεμβαίνει με στοχευμένες κρατικές πρωτοβουλίες.

Δεν βάζεις την αντιτρομοκρατική να κυνηγάει τα κουνούπια στα έλη, απλά φροντίζεις να μην υπάρχουν στάσιμα νερά.

Το ίδιο το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα, όσο κι αν το πολεμήσεις με μηχανισμούς καταστολής, θα γεννάει βρωμιά. Οι παραγκάρχες θα συνεχίσουν να «δουλεύουν» και μέσα από τη φυλακή. Κι αν εγκαταλείψουν αυτοί, θα πάρουν τη θέση τους άλλοι, διότι τους έχει ανάγκη το ''σύστημα''.

Η κυβέρνηση Σύριζα, μετά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ένα ακόμα γελοίο πράμα που αυτοαποκαλείται ''πρώτη φορά αριστερά'', ούτε σκέφθηκε, ούτε γνωρίζει, ούτε θέλει να παρέμβει πολιτικά. Όχι για να σκοτώσει την εγκληματική οργάνωση, αλλά για να δημιουργηθούν τέτοιες συνθήκες υγείας, που να εννοείται η διεξαγωγή πρωταθλήματος κερδοφόρου για όλες τις ΠΑΕ.

Αριστερά δεν σημαίνει κυνηγάω τον δολοφόνο με τανκ και υποβρύχια. Αριστερά σημαίνει δεν δίνω γήπεδο στον κακοποιό.

Διαβάστε ακόμα:

Να ρωτηθεί η εγκληματική οργάνωση για τον αντί - Μπίκα