ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!

 

Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί σέρνεται ακόμα, και στους 22 μήνες που είναι κυβέρνηση ο σύριζας, αυτή η ιστορία με την εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος. Την οποία δεν την θέλει η καλή μας κυβέρνηση. Σκέψου να την ήθελε, δηλαδή. Ώπα, ρε!

Πως το ξέρουμε ότι η κυβέρνηση, όπως και η προηγούμενη, δεν θέλει την εγκληματική οργάνωση. Και ποιος είναι ο ρόλος της κάθε κυβέρνησης, αν δεν έχει κάτι να...κυνηγάει. Την διαπλοκή. Τη διαφθορά. Την ανάκαμψη. Την ανάπτυξη. Τις επενδύσεις.

Μήπως και ο σύριζα μας δουλεύει. Χοντρά, μάλιστα. Να μας λέει ότι δεν είναι ανεκτή η εγκληματική οργάνωση, όμως να που...συνεχίζει να την καταδιώκει. Πότε, δηλαδή, υπολογίζει να την διαλύσει;

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι ενάντια στην εγκληματικά οργάνωση. Καμία από τις «4» μεγάλες ΠΑΕ δεν θέλει να παίζεται το πρωτάθλημα στο παρασκήνιο. Βρώμικα, υπέρ μίας ΠΑΕ.

Κατηγορούν τον Ολυμπιακό, όμως και η ΠΑΕ του πρωταθλητή, όπως οι άλλοι τρεις, δήλωσε ξεκάθαρα ότι στέκεται στο πλευρό της κυβέρνησης. Άρα;

Ύποπτος ο Τσίπρας. Ύποπτη η κυβέρνησή του. Τι άλλο θέλουν για να ξεδοντιάσουν την εγκληματική οργάνωση. Έχουν μαζί τους και τις «4» ΠΑΕ. Στο πλευρό τους. Και τηνFIFA και τηνUEFA. Τι, λοιπόν, περιμένει ο σύριζας για να εξαρθρώσει τη συμμορία που βγάζει μεροκάματο από τις Βέροιες και τους Πλατανιάδες, τους Λεβαδειακούς και τις Κέρκυρες.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι κατά της εγκληματικής οργάνωσης. Η κυβέρνηση του σύριζα δεν ακουμπάει την συμμορία επειδή αυτή δουλεύει υπέρ των προλεταριακών ΠΑΕ του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος από τους «4» κάνει πλάκα στον Τσίπρα