ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ!

πηγή: Intime
 

Ό,τι λεω. Ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Βασιλειάδης, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν έχει πάει σχολείο. Μην τολμήσει κανένας να με διαψεύσει. Είναι ό,τι λεω.

Το παλληκάρι, λεω για τον αντικαταστάτη του συντρόφου του Σταύρου Κοντονή, είναι αγράμματος. Εντελώς. Απορώ πως ο Τσίπρας που ο ίδιος είναι πτυχιούχος πρωθυπουργός διόρισε στον αθλητισμό έναν άσχετο με το αντικείμενο.

Μιλάμε συγκεκριμένα. Γίνεται ο ανασχηματισμός σε περίοδο που έχει βαρέσει κόκκινο, κατακόκκινο η απειλή της εγκληματικής οργάνωσης. Που η κυβέρνηση ομολογεί την πανηγυρική αποτυχία της όταν παραδίδει το έργο της εξυγίανσης σε κάποιον γραφικό και αμφισβητούμενο και στην Κύπρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Τρομερά πράγματα. Ανεπανάληπτης εθνικής ξεφτύλας. Ο από πουθενά Κουτσοκούμνης να έχει λόγο στην παράνομη ανατροπή εκλεγμένης, άσχετα αν είναι και αμαρτωλή, διοίκησης της ΕΠΟ. Να ορίζει διοίκηση με περίεργα «αξιοκρατικά» κριτήρια τύπου ολοκληρωτικού καθεστώτος. Να ψάχνει, αυτός ο Κουτσοκούμνης, ποιοί θα στελεχώσουν την επιτροπή διαιτησίας.

Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε επί Ασλανίδη της γαμημένης χούντας. Και γιατί ο πονηρός Ινφαντίνο της FIFA κάνει παιχνίδι στην Ελλάδα με τον...Κουτσοκούμνη, όπως έχει συμβεί σε χώρες της κλάσεως Κιργιστάν, Καζακστάν; Επειδή επί Σύριζα το Ελλαδιστάν έφτασε στο πάτο. Στο τρίτο υπόγειο.

Και άντε να ήταν άτυχος ο Τσίπρας, ο πτυχιούχος πρωθυπουργός, με το διορισμό το Κοντονή στον αθλητισμό. Εγκληματική οργάνωση σε δράση παρέλαβε στη θητεία του ο Ζακυνθινός, εγκληματική οργάνωση σε πλήρη δράση παραδίδει. Σε ποιόν; Στον επίσης άσχετο Βασιλειάδη. Ό,τι λεω.

Τι περιμένεις από τον αρμόδιο κρατικό λειτουργό, τον Βασιλειάδη; Να κάνει αυτό που οφείλει. Δεν προέρχεται από καφενείο. Ούτε από μπαρμπουτιέρα. Προέρχεται από κόμμα, μάλιστα της αριστεράς. Από κόμμα που εδώ και 26 χρόνια επιδοτείται οικονομικά από το κράτος, δηλαδή από τους μαλάκες φορολογούμενους. Από κόμμα που όφειλε να είναι έτοιμο, διαβασμένο, μελετημένο, με συγκεκριμένες και έτοιμα προς άμεση εφαρμογή μέτρα, προκειμένου να προχωρήσουν στην πολιτική παρέμβαση ως κυβερνητικός πλέον βραχίονας, όχι απλά κομματικός.

Από το 2012 που γίνεται αντιπολίτευση ο σύριζας είναι πλέον εν δυνάμει η επόμενη κυβέρνηση της χώρας. Τζάμπα τα πακέτα που μας έφαγαν οι σύντροφοι. Κατέλαβαν νόμιμα και δημοκρατικά την εξουσία, όμως αποδείχθηκαν αδιάβαστοι. Αγράμματοι. Άσχετοι.

Γαμεί και δέρνει η εγκληματική οργάνωση, σ’ ένα πρωτάθλημα πατσαβούρα, βαράνε μπόμπες εδώ κι εκεί, όλο διακόπτεται το πρωτάθλημα, και ο Βασιλειάδης αφού διορίστηκε υφυπουργός περιμένει να διαφωτιστεί από το τι ανεύθυνα θα τον ενημερώσουν, πως θα αντιμετωπίσει την κατάσταση, σχετικοί και άσχετοι. Οι άσσοι του παρελθόντος, τα λαμόγια του σήμερα, οι απατεώνες του αύριο.

Αν ήταν σοβαρό κόμμα ο Σύριζας, κι όχι επιχορηγούμενο από το δημόσιο κλαμπ της αριστεράς, θα έστελναν υφυπουργό έναν που θα εφάρμοζε το πρόγραμμα τους. Όχι να περιμένουν τι θα τους πουν δεξιά κι’ αριστερά.

Διαβάστε ακόμα:

Το μπασκετικό απωθημένο του Ομπάμα και ο Αντετοκούμπο