ΝΤΡΟΠΗ! ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΕ Ο... ΚΩΣΤΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Δεν μπορώ να το χωνέψω. Αυτή η ιστορία του Κουτσοκούμνη μου κάθεται στο στομάχι, και δεν λέει να φύγει. Αν είναι δυνατόν. Ύπατος αρμοστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο ένας ελληνοκύπριος, τουρκοκύπριος, άσχετο αυτό. Κάποιος, δηλαδή, που για δεκαετίες ήταν υπό της βρετανικής επικυριαρχίας και σήμερα εκπροσωπεί τη διεθνή εξουσία στο ποδόσφαιρο του μπουρδέλου.

Κανένα πρόβλημα προσωπικά με τον συγκεκριμένο Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με καμπούρα κι όχι, αν είναι τουρκοκούρδος ή σερβοκροάτης και ουαλοϊρλανδός.

Με ενοχλεί που όλοι, κυβερνητικοί και παετζήδες, τα αφεντικά των ομάδων, κι εννοώ των μεγάλων ομάδων, να...τρέχουν από πίσω του. Όπως το λέω.

«Τι νέα έχουμε, κύριε Κωστάκη;» ψάχνουν στο τηλέφωνο να τον ρωτήσουν. Όπως το λέω. Κι αυτός, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης συνήθως δεν τους απαντά! Προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του με «μηνύματα» στο κινητό. «Βρήκατε αρχιδιαιτητή;». «Προσοχή, όχι τον έτσι, θα μας τινάξει στον αέρα».

Κι αν δώσει μία απάντηση ο ύπατος αρμοστής, σε κάποιον πρόεδρο ΠΑΕ, σε κάποιον εκπρόσωπο προέδρου, αμέσως γίνεται η γυροβολιά. «Ο Κουτσοκούμνης κατέληξε σ’ αυτό...». Ο ένας ενημερώνει τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Επαναστάτης ποιητής ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης