ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ... ΧΟΜΠΥ;

 

Περίεργο που γίνεται το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Πολύ περίεργο. Κανονικά ούτε η σούπερ ληγκ έπρεπε να γίνεται, αλλά στην περίπτωση του ''μεγάλου'' πρωταθλήματος καλύπτεται η ανάγκη κάποιων να ρίχνουν μπινελίκια. Στην β' εθνική οι ομάδες δεν έχουν λεφτά. Και γιατί δεν έχουν λεφτά; Επειδή το προϊόν που παράγουν είναι σκάρτο. Δεν κόβει εισιτήρια. Δεν τραβάει χορηγούς. Δεν βρίσκει κανάλια να αγοράσουν τα παιχνίδια.

Και τι κάνουν οι αμάδες που δεν έχουν έσοδα; Το σωματείο τους, η πρώην ΕΠΑΕ, που για να είναι στη μόδα την είπαν φούτμπωλ ληγκ, τρέχει δεξιά κι αριστερά και ζητιανεύει. Περίεργα πράγματα.

Διαλύστε το, κύριοι! Αυτό σημαίνει υγεία. Απεναντίας, είναι άρρωστο να κυκλοφορεί κάτι που προκαλεί αντικοινωνικές παρενέργειες. Γιατί να γίνεται πρωτάθλημα όταν δεν το θέλει ο κόσμος. Το ίδιο το οπαδικό κοινό των εταιρειών της Β’ εθνικής.

«Είμαστε...επαγγελματική κατηγορία» λένε. Με ποιά...έννοια; Που έχουν τέσσερις και πέντε φορές περισσότερους υπαλλήλους στη φούτμπωλ ληγκ απ’ όσους χρειάζονται. Σκάνδαλο να πληρώσει η κρατική τηλεόραση, έστω κι ένα ευρώ, για αγοράσει αγώνες της Β’ εθνικής που δεν βλέπονται.

Έχουν, λέει, αιτήματα οι ομάδες της Β’ εθνικής. Από ποιόν. από ποιούς; Αυτά να τα πουν, αφού είναι...επαγγελματίες, στους πελάτες τους. Στους οπαδούς τους. Στους καταναλωτές, τους αγοραστές του προϊόντος τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ψυχολογικά είναι εκτός ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκεζ