ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΤΑ... ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ T.V.

 

Το λες για ανέκδοτο. Κι όμως δεν είναι αστείο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης έβαλαν πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πάρουν άδεια τηλεοπτική. Για ποιό λόγο; Εδώ είναι που κουφαίνεσαι. Για να βοηθήσουν τις πτωχές, πλην τίμιες και καθωσπρέπει ομάδες της Β’ εθνικής.

Που να το πεις! Στην Αλβανία να το πεις και στα Σκόπια, θα σε πάρουν στο κυνήγι. Στην Ελλάδα το λες. Στη χώρα που ακόμα κυριαρχεί η ψυχογραφία του λαμογισμού στο ποδόσφαιρο. Στο...επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μάλιστα.

Δεν υπάρχει σάλιο στην Β’ εθνική. Μαντήλι να κλάψουν δεν έχουν. Ούτε χαρτομάντηλο, σου λεω. Γιατί; Επειδή οι ομάδες δεν πουλάνε. Και τα λεφτά που κονομάγανε κάποιοι από στημένους αγώνες δεν πήγαιναν στις...ανώνυμες εταιρείες της Β’ εθνικής.

Και σκέφθηκαν το σόκιν να το κάνουν πράξη. Για να έχουν έσοδα τηλεοπτικά να απευθυνθούν σε δύο ανθρώπους με εμπλοκή στο ποδόσφαιρο που είναι και εν δυνάμει υποψήφιοι καναλάρχες. Στο Νο1 κορόιδο Μαρινάκη και στο Νο2 κορόιδο Σαββίδη. Να αγοράσουν αυτοί τα παιχνίδια της Β' εθνικής. Δηλαδή;

Να μην παρουσιάσουν οι νέοι καναλάρχες προϊόν Α' εθνικής. Να φτιάξουν κανάλι Β' εθνικής. Με τηλεθέαση Β' εθνικής.

Διαβάστε ακόμα:

Ολα βαίνουν καλώς εναντίον του ποδοσφαίρου