ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ Ο... ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

πηγή: Intime
 

Εβδομάδα Παναθηναϊκού αυτή. Δικαιολογημένα. Με την… αξία του και το βαρύ του όνομα ο Παναθηναϊκός χόρτασε δημοσιότητα με το παραπάνω. Το ‘’Χ’’ με τον Πανιώνιο και η ήττα από τον ΟΦΗ άναψαν τα αίματα των οπαδών και προκάλεσε την αλλαγή προπονητή. Τα δραματικά γεγονότα τελικά δεν τα χάρηκαν… ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Τους τη χάλασε ότι έφυγε ο Στραματσόνι.

Μην κρυβόμαστε. Αυτές οι τρεις ομάδες έχουν τον δικό τους ανταγωνισμό. Ποια θα τερματίσει στην καλύτερη θέση από τις άλλες δύο. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν το δικό τους «εσωτερικό πρωτάθλημα». Τον Ολυμπιακό, όσο κι αν δεν το λένε, τον έχουν… ξεχάσει. Τον θεωρούν εκτός συναγωνισμού πρωταθλητή.

Με Στραματσόνι, λοιπόν, στον πάγκο σιγουρεύοταν η αποτυχία των πρασίνων, τον οποίον… ήθελαν στον Παναθηναϊκό οι δύο δικέφαλοι. Τώρα, αφού τους την έσπασε η απομάκρυνση του Ιταλού, καλό είναι οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί κι αυτοί δεν πάνε καλά. Με την εικόνα που δίνουν σήμερα δεν είναι δύσκολο να… κερδίσουν δημοσιότητα αλά Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος πήρε τις αποφάσεις στον Παναθηναϊκό