Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

πηγή: Intime
 

Δεν αποφασίζει ο Στραματσόνι αν θα παραμείνει ακόμα στον Παναθηναϊκό. Μία τέτοια απόφαση την παίρνει το αφεντικό του μαγαζιού, ο Αλαφούζος. Και ποιά είναι η απόφαση του προέδρου του Παναθηναϊκού; Καμία. Ουδεμία απόφαση για τον Στραματσόνι. Γιατί;

Επειδή ο Ιταλός αρνήθηκε να παραιτηθεί, χωρίς να αποζημιωθεί. Και μετά από συννενόηση με τον δικηγόρο του είπε τα δικά του στον Αλαφούζο, ο οποίος δεν διώχνει τον προπονητή, τον κρατάει για να μην τον αποζημιώσει.

Αυτά που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αμέσως μετά τη συνάντηση Αλαφούζου- Στραματσόνι δεν λέγονται ούτε σε φουκαριάρικα παιδάκια με νοητική καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΠΑΕ επήλθε «διαζύγιο» με τον προπονητή, όμως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να παραμένουν...παντρεμένοι.

«Με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου παραιτήθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι από προπονητής της πρώτης ομάδας». Αυτό αναφέρεται επί λέξει. Δηλαδή;

Πρώτον, ΔΕΝ παραίτηθηκε της αποζημίωσης του ο Ιταλός, άρα ΔΕΝ εκδιώκεται από τον Παναθηναϊκό, άλλο ότι δεν ξέρουν τι να...τον κάνουν.

Δεύτερον, κι αυτό είναι που βγάζει μάτια, δόντια, νύχια και τραβάει τρίχες από τους γλουτούς.''ΟΑλαφούζος ζήτησε (Σημείωση αποδυτηριάκια: Ζήτησε, δεν παρακάλεσε...) από τον Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιο του για τον Παναθηναϊκό''.

Αυτό σημαίνει ότι ο Στραματσόνι δεν θα είναι πλέον προπονητής, αλλά ο ΥΠΕΡΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στον Παναθηναϊκό. Και, ακόμα, σημαίνει ότι ο αντικαταστάτης του Ιταλού θα πρέπει να υπηρετήσει το πλάνο, το πρότζεκ που είχε σχεδιάσει ο Στραματσόνι. Όχι, δηλαδή, ο Στραματσόνι να υποστηρίζει σχεδιασμό αλλουνού προπονητή!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος έγραψε την ανακοίνωση της θύρας 13;