Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΛΜΠΕΡΤΟ

πηγή: Intime
 

Τι δουλειά κάνει στον Παναθηναϊκό ο Τζιλμπέρτο Σύλβα; Ο ευρών την απάντηση, αμειφθήσεται. Κανείς δεν ξέρει, ούτε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος, ποιά είναι η ευθύνη του απέναντι στον πρόεδρο της εταιρείας Γιάννη Αλαφούζο. Ποιές είναι συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Πάντα κουστουμαρισμένος με επώνυμα ρούχα και ακριβές κολώνιες επάνω του ο Τζιλμπέρτο Σύλβα, άτομο σοβαρό και χαμηλών τόνων, έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα, σε πολύ ωραίο σπίτι στη Βούλα, λόγω της νέας επαγγελματικής του σχέσης με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και τα παιδιά του τακτοποιήθηκαν σε γαλλικό σχολείο.

Τι, όμως, αφορά αυτή η επαγγελματική σχέση ΠΑΕ και Τζιλμπέρτο παραμένει άγνωστο! Το πιθανότερο να μη γνωρίζει και ο Αλαφούζος για ποιό λόγο προσέλαβε τον Βραζιλιάνο. Ίσως γι’ αυτό η εταιρεία Παναθηναϊκός δεν έχει απαιτήσεις προσφοράς έργου από τον κύριο Σύλβα.

Αλήθεια, ο Στραματσόνι, τελικά, θα αντικαταστήσει τον Σύλβα, όπως έπαιξε μία τέτοια σκέψη, όταν πλέον δεν ήταν δυνατή η παραμονή στον πάγκο του Ιταλού, ο οποίος ακόμα δεν έχει απολυθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Τα σοβαρά ερωτήματα για Ουζουνίδη