ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, θέλει να περάσει στους «16» του γιουρόπα κι έτσι να δικαιολογήσουμε τη ψιλοανησυχία του για την κλήρωση της Δευτέρας; Αν η ΟΥΕΦΑ κάνει τη χάρη στον πρωταθλητή να μη γίνει καμία κλήρωση. Αν προτείνουν στον Ολυμπιακό να επιλέξει αυτός ποιά ομάδα θέλει από το μπλοκ των «16», είναι σίγουρο πώς θα προκριθεί;

Ρωτάω. Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως με το ΑΠΟΕΛ στα δύο παιχνίδια, με ποιά ομάδα από τις «16» που θα του κληρωθεί, έχει πιθανότητες να την περάσει; Καμία.

Και μιλάμε για το γιουρόπα. Μη ξεχνιόμαστε. Δεν μιλάμε για το τσάμπιονς λήγκ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Υπάρχει διαφορά. Και μιλάμε για τη φάση των «32» του γιουρόπα. Όχι για τους οκτώ. Ούτε για τους «4». Και μιλάμε για τον Ολυμπιακό, όχι τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Κι όμως! Ο Ολυμπιακός του τσάμπιονς ληγκ, δηλαδή της μόνιμης παρουσίας στο τσάμπιονς ληγκ εδώ και δύο δεκαετίες, δεν προκαλεί σιγουριά στη φάση των «32» του γιουρόπα. Στη φάση που προκρίθηκε ως δεύτερος από τον όμιλό του.

Άρα, ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά. Εκτός κι αν τον συγκρίνουμε με τον Ηρακλή και την Βέροια. Ε, τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ καλύτερος, και από τη Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ο Ολυμπιακός θα αδειάζει το Καραϊσκάκη