ΚΟΥΦΙΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

πηγή: Intime
 

Ηταν κατάντια η χθεσινή εικόνα του Παναθηναϊκού. Το ταπεινό Απολλωνάκι τον έπιασε από το λαιμό, απλώς δεν πρόλαβε να τον πνίξει. Ο Παναθηναϊκός, που κάποιοι λένε πως αντέδρασε εντυπωσιακά όταν έχανε με δυο γκολ, προκρίθηκε από ένα δοκάρι κι έξω. Τα είπε κι ο προπονητής του, δηλαδή, για να εκθέσει το σινάφι που πανηγύριζε με τα γραπτά του κώλου.

Ετσι είναι. Ο Ουζουνίδης είπε δυο τρεις αλήθειες, αφενός για να καλύψει τον δικό του κώλο, αφετέρου για να πιέσει στην κατεύθυνση που θέλει. 4-3 κέρδισε το ματς στη Ριζούπολη, όμως σημασία δεν έχουν τα 4 που έβαλε, αλλά τα τρία που έφαγε. Έκραξε ο κύριος Μαρίνος κάποιους ξένους με καλά συμβόλαια που πληρώνονται για να παίζουν άμυνα και εξέφρασε την προτίμηση να παίζουν στη θέση τους πιτσιρίκια από τα δεύτερα. Σχήμα λόγου αυτό, βέβαια και παρότρυνση να πάρουν δρόμο Ιβανώφ και σία.

Τα έχουμε πει για τον Μπεργκ και ο προπονητής έσπευσε και δημόσια να πει πως είναι ο ηγέτης της ομάδας, για όσους είχαν αμφιβολίες.

Με λίγα λόγια σαπίλα. Αυτό είναι ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά αυτή τη στιγμή. Κούφιος, σάπιος και θέλει πέταμα το μεγαλύτερο κομμάτι. Τι λέει ο Αλαφούζος για όλα αυτά; Εκεί είναι το ενδιαφέρον. Όχι μόνο για την εξέλιξη της κουβέντας, αλλά και για τον προπονητή που την έχει πάει μακρύτερα απ' όσο όταν συμφώνησε να αναλάβει...

Διαβάστε ακόμα:

Του Παναθηναϊκού η πιο μεγάλη στιγμή