ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΑΕΚ... ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ

πηγή: Intime
 

Τι συμβαίνει στην ΑΕΚ; Οπωσδήποτε «κάτι» τρέχει στην κυπελλούχο 2016. Κι αυτό το δηλώνουν τόσο τα κατά συρροήν αρνητικά αποτελέσματα, όσο και οι άσχημες εμφανίσεις στο γήπεδο. Κυρίως η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδος.

Αρκεί να αναφέρει κάποιος ότι την περασμένη σαιζόν η ΑΕΚ ήταν τουλάχιστον πιο απαιτητική. Σήμερα βλέπεις μια μάλλον μοιρολατρική ΑΕΚ, από την οποία λείπει το «γαμώτο». Για την ΑΕΚ, ρε γαμώτο!

Γκέλες συμβαίνουν. Μια μεγάλη ομάδα, όμως, δεν το βάζει κάτω. Ποτέ. Το μέταλλό της δεν της επιτρέπει να συμβιβαστεί με αποτυχίες που την απομακρύνουν από την κορυφή της βαθμολογίας.

Τι βλέπουμε στην ΑΕΚ του 2017; Τρώει το χτύπημα, ξαπλώνει τέζα και… δεν σηκώνεται όρθια. Αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Και αναρωτιέσαι τι ακριβώς συμβαίνει. Γιατί αυτή η παθητικότητα;

Κάποιοι έχουν την τελευταία κουβέντα στα καθαρώς αγωνιστικά θέματα της ΑΕΚ. Κάποιοι αποφασίζουν. Αυτές τις ανάγκες έχουμε, αυτές τις προτάσεις, αυτές είναι οι τελικές μας επιλογές. Ασφαλώς το τι φταίει στην ΑΕΚ ξεφεύγει από το τι βλέπουμε στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

Χαϊδεμένο παιδάκι ο Φορτούνης