Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΙΜ;

πηγή: Intime
 

Μεγάλο ταλέντο αυτός ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, χρυσάφι ατόφιο η αξία του, προσφέρεται με κλειστά μάτια να επενδύσεις επάνω του. Αυτή είναι στην πιάτσα η εκτίμηση η ατζέντικη, όχι ακριβώς η ποδοσφαιρική μόνο.

Να ξέρουμε τι λέμε. Στην απόκτηση ποδοσφαιριστή λόγο δεν έχει ο προπονητής που σήμερα είναι κι αύριο χαίρεται, που βλέπει το τώρα και λίγο τον ενδιαφέρει το ψάξιμο κάθε περίπτωσης, η εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.

Το μάτι του ειδικού, που πιάνει στον αέρα πουλιά, κατ’ αρχήν ξεχωρίζει τον παικταρά ανεξάρτητα από τη φανέλα που φοράει. Άσχετα το τι ψάρια πιάνει μ’ αυτήν ή την άλλην ομάδα.

Από μακριά έκανε μπαμ η κλάση του Καρίμ, από τότε που έπαιζε ακόμα στην πατρίδα του. Και βρέθηκε στην Οσασούνα. Καντεμιά για το παλληκάρι. Από την άλλη, θα πεις, ότι αν είχε πιάσει στην συγκεκριμένη ισπανική ομάδα ο μουντιαλικός του 2014 στην Βραζιλία Καρίμ δεν θα κατέληγε σε κάποιον Πανιώνιο. Στο πρωτάθλημα-σκουπιδότο της Ελλάδος.

Ο καλύτερος αρραβώνας ήταν αυτός Πανιωνίου-Ανσαριφάρντ. Ο παίκτης φόρεσε δακτυλίδι με την ανηψιά του καραβοκύρη και τελικά έκανε τον πρώτο γάμο της ζιγκολό καριέρας του με την κόρη του εφοπλιστή. Διάλεξε Ολυμπιακό, όχι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όχι ακριβώς ο ίδιος ο γαμπρός, αλλά ο κουμπάρος του, ο μάνατζερ του, επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα είναι και στριμοκωλέ για τον παικταρά. Επειδή από το λιμάνι του Πειραιά, γερό σκαρί ο Καρίμ, θα ανοιχτεί σε βαθιές θάλασσες.

Ο Ολυμπιακός πουλάει παίκτες, δεν τον πουλάνε οι παίκτες, Τον Ροντρίγκες, για παράδειγμα, όπως και τον Λούκας, δεν τους παραχώρησε ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες ψώνισαν ομάδα για πάρτη τους, και πούλησαν τον ΠΑΟΚ.

Σίγουρα πακέτα για Ολυμπιακό ο Καρίμ. Περισσότερο τον έχει ανάγκη για τα λεφτά που θα κονομήσει από τη μεταγραφή του, παρά για να ενισχυθεί αγωνιστικά ο πρωταθλητής. Και η πλευρά του 27χρονου Πέρση για το συμφέρον του, για το μέλλον του ψήφισε Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Το βαπόρι με χασίσι από την Περσία