ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Απουσίες, λέει, είχαν οι δύο μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας, αντίπαλοι στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Κι αυτοί που έπαιξαν δεν είναι ποδοσφαιριστές; Δικοί τους είναι, δεν τους νοικιάσανε από κάποια χασαποταβέρνα. Για το ντέρμπυ… κορυφής και με στόχο τη νίκη για να… πλησιάσουν τον Ολυμπιακό.

Αν μιλάμε για απουσίες, να σταθούμε στην απουσία της ικανότητος του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να παίξουν μπάλα άλφα εθνικής. Λυπηρό. Να περιμένουν τη γκέλα του αντιπάλου για να φτάσουν κοντά στην ευκαιρία. Να κάνουν το γκολ. Μελαγχολικό. Δεν τα κατάφεραν να σκοράρουν ούτε με τις χοντράδες, τα χοντρά λάθη του αντιπάλου.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός με το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουν δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν. Και αν βρίσκονται υψηλά στην βαθμολογία, αυτό δεν οφείλεται στην αξία τους, στη ποδοσφαιρική υπεροχή τους, αλλά στο σήμα τους, στη φανέλα τους.

Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν. Ποιες απουσίες; Μέτριοι παίκτες λανθασμένες επιλογές.

Η ΑΕΚ εξαφανίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του ντέρμπυ. Μια στάση εντελώς παθητική. Μοιρολατρική. Ούτε καν πλέον περίμενε να εκμεταλλευτεί τη τσαπατσουλιά του Παναθηναϊκού. Τα ίδια χάλια και ο Παναθηναϊκός. Ούτε υποψία για δημιουργικό παιχνίδι, ορθολογική ανάπτυξη. Φάνηκε περισσότερο όταν η ΑΕΚ είχε αποσυρθεί από το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

Τζίφος όλες οι μεταγραφές