Η ΕΥΡΩΠΡΟΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΠΕΝΤΟ»

 

Ο Ολυμπιακός έφθασε στον πάτο. Πιο άσχημα δεν γίνεται. Άσε στην άκρη τήι βαθμολογία και το πρωτάθλημα που θα το ξαναπάρει. Λέμε για το πόσο ομάδα... δεν έχει. Με αποκορύφωμα της αρνητικής αγωνιστικής... πανδαισίας του Ολυμπιακού την αλησμόνητη εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Τι πράμα ήταν αυτό!

«Όχι, δεν είναι δυνατόν να έχει χειρώτερη απόδοση ο Ολυμπιακός, αντίπαλος ακόμα και με την πρωταθλήτρια κόσμου. Την κυπελλούχο σύμπαντος. Τον είδαμε στο 0-0 με την τούρκικη Οσμανλή, και καπάκι με την ΑΕΚ που ήταν κάτω του μηδέν. Όχι, πιο κάτω δεν γίνεται.

Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά κι όχι πρωτοσέλιδα το ζήτημα στον Ολυμπιακό δεν είναι αν αποκλειστεί στο γιουρόπα από την μικρών κυβικών αντίπαλο του Οσμανλή. Και τι έγινε, δηλαδή, αν προκριθεί ο πρωταθλητής στους «16»! Δεν θα... αλλάξει αυτός ο προβληματικός Ολυμπιακός επειδή θα νικήσει στην Άγκυρα. Ένα αποτέλεσμα δεν εξαφανίζει τους λόγους της αγωνιστικής κρίσης σε καμία ομάδα της γης. Η πρόκριση λοιπόν, δεν είναι το «φάρμακο» για τον προπονητή Μπέντο. Για να νοικοκυρέψει αυτό το ρεμπέτ ασκέρι του Ολυμπιακού.

Μοιάζει με παράλυτο που υποχρεώνεται να τρέξει μαραθώνιο ο Ολυμπιακός του σήμερα. Είναι χειρώτερος και από την ομάδα που για εννέα χρόνια δεν έπαιρνε πρωτάθλημα. Η σωτηρία δεν πρόκειται να έρθει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ούτε με τον αποκλεισμό της Οσμανλή.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ... ΜΠΡΑΝΣΟΝ