ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

 

Το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός το’ χει στο τσεπάκι. Προς το παρόν. Αύριο, το 2018 δεν ξέρεις τι... χρόνο ξημερώνει. Μέχρι σήμερα, και κουτσαίνοντας ο Ολυμπιακός, εύκολα τερματίζει πρώτος στο πρωτάθλημα. Αν ο Ολυμπιακός δεν αρκείται στο φτωχοπρωτάθλημα, σ’ αυτό το κωλοπρωτάθλημα της Ελλάδος, τότε οφείλει να προσαρμοστεί σε υψηλώτερες απαιτήσεις. Να σταματήσουν να γρινιάζουν κάποιοι.

Δεν θέλει και το κύπελλο ο Ολυμπιακός; Το θέλει. Όχι μόνο πρωτάθλημα. Δεν θέλει και τη διάκριση στην Ευρώπη; Την θέλει κι αυτή. Από τους «32» στους «16» του γιουρόπα και από τους «8» στους «4». Γιατί όχι!

Δύσκολο πρόγραμμα έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, λένε. Βαρύ πρόγραμμα. Εμπόδια στο δρόμο του. Και τι νομίζετε, κύριοι γκρινιάρηδες, να γίνει; Να μη γίνεται κάθε χρόνο το κύπελλο. Ούτε το γιουρόπα. Να μην παίζει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας τα ντέρμπυ με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Κάτι να γίνει, για να... ελαφρύνει η ατζέντα του Ολυμπιακού.

Μετά το αποψινό ματς πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη με Πανιώνιο αρχίζει, λένε, ο γολγοθάς του Ολυμπιακού. Πέμπτη - Κυριακή παίζει εκτός με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Μπεσίκτας. Και καπάκι, πάλι με Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. «Βαρύ» πρόγραμμα; Όχι, δεν ισχύει αυτό για μια ομάδα που θέλει κάτι περισσότερο από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ