ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ

 


Μας παίρνουν στο ψιλό και οι Πορτογάλοι. Θίχτηκαν από την απόλυση του συμπατριώτη τους Πάουλο Μπέντο από τον Ολυμπιακό. Για την αδικία του… «σεσημασμένου» Μαρινάκη να στερήσει από έναν επαγγελματία, την Παυλάρα, την χαρά να σηκώσει την κούπα του πρωταθλήματος 2017.

Δεν έχουν δίκιο οι φίλοι μας οι Πορτογάλοι. Να κατηγορούν τον Μαρινάκη ότι είναι σεσημασμένος, ότι είναι η περίπτωση προέδρου που με το παραμικρό τρώει τους προπονητές, μάλιστα εάν αυτοί είναι Πορτογάλοι. «Φοβάται τον ίσκιο του…» γράφουν για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ο οποίος «...πυροβολεί από τον φόβο του και τον ίσκιο του σαν τον Λούκυ Λουκ και σκοτώνει τους προπονητές».

Εγώ λέω ότι οι Πορτογάλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που στην Ελλάδα έχει πέσει πορτογαλίτιδα. Όπως τις πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες η γιουγκοσκλαβίτιδα.

Επί του θέματος. Μαλακίες λένε οι Πορτογάλοι με αφορμή το σουτάρισμα του Μπέντο. Ότι στον Ολυμπιακό δεν ολοκλήρωσαν το συμβόλαιό τους οι Πορτογάλοι Σύλβα, Περέιρα, Μπέντο. Καμία σημασία δεν έχει η πρωτιά του Ολυμπιακού με τον όποιο προπονητή. Εδώ μιλάμε για Ελλάδα. Για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποιο πρωτάθλημα; Δεν είναι επιτυχία του προπονητή όταν ο Ολυμπιακός σηκώνει την κούπα. Να χάσει το πρωτάθλημα από ποιον; ΠΟΙΟΝ; Ούτε ο Πανιώνιος θα καταφέρει να του το πάρει.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ» Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!