Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1 ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΑΤΗΣ!

 

Απογοητευτικός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με την πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπεσίκτας στο πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, για τους ''8'' του γιουρόπα. Αν και προηγήθηκε από το ημίχρονο με γκολ – κεφαλιά του Καμπιάσο, μετά από προσωπική ενέργεια του Καρίμ, ο πρωταθλητής ουσιαστικά δήλωσε στο γήπεδο, κι όχι στα πρωτοσέλιδα, ότι είναι εκτός πρόκρισης.

Αυτός ο Ολυμπιακός που είδαμε ούτε ως αουτσάιντερ μπορεί να υπολογιστεί στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας. Του ταιριάζει ο στόχος να αποκλειστεί όσο γίνεται περισσότερο… τιμητικά από το φαβορί, την ομάδα της Τουρκίας.

Ισοφαρίζει 1-1 η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός δεν αντιδρά! Αποδέχεται το αποτέλεσμα με την… ευχή να γλυτώσει την ήττα. Στην πραγματικότητα η ομάδα του πρώην Μπέντο αποσύρεται από τον αγώνα, όχι και από το γήπεδο. Βρέθηκε στην εξέδρα και παρακολουθούσε με τους θεατές που είχαν πληρώσει εισιτήριο το μονόλογο της Μπεσίκτας.

Μη στεκόμαστε στη μαλακία του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, που έδιωξε τη μπάλα σε αντίπαλο, κι έτσι έγινε η ισοφάριση. Λάθος χοντρό και ασυγχώρητο. Η ομάδα τι έκανε; Εξαφανίστηκε! Η Μπεσίκτας, σε κακή μέρα, ακριβώς μετά το 1-1 έπαιζε χωρίς αντίπαλο.

Τελικά, είναι επιτυχία γι αυτόν τον Ολυμπιακό που καθάρισε στην έδρα του με το ''Χ''. Του μένει η πολυτέλεια να αυτοπαραμυθιάζεται ότι στη ρεβάνς έχει τα περιθώρια και την ελπίδα να αρπάξει την πρόκριση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑΚΙΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ