Η ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ... ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

 


Και πολύ «λιμανίσια» αντέδρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ρεπορτάζ του “Guardian”, σύμφωνα με το οποίο επανήλθε το θερμό ενδιαφέρον του Ευάγγελου Μαρινάκη για την εξαγορά του πακέτου μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ. Με μια ακόμα, σίγουρα περίεργη, δήλωση του αρμόδιου υπαλλήλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε της πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας, λες και εμφάνιζαν ως... προδότη(;) τον μεγαλομέτοχο Μαρινάκη.

Η «παρέμβαση» του κύριου Καραπαπά μέσω του διαδυχτίου παραπέμπει στο γνωστό... επικοινωνιακό στύλ που τον χαρακτηρίζει. Ήταν αρκετή μια απλή απάντηση, π.χ. ότι ο Μαρινάκης δεν γνωρίζει, δεν ασχολείται με άλλη ομάδα, εκτός του Ολυμπιακού. Σοβαρά πράγματα. Τι σχέση έχει η... Μπεσίκτας;

Έτσι το είπε ο εκπρόσωπος του Μαρινάκη. Ότι δεν ασχολούμεθα πάλι με παλιές ιστορίες, με την Νότιγχαμ, αλλά με το ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Κουφό! Εντελώς. Ρομπέν των Δασών ο Καραπαπάς. Ο λαϊκός ήρωας του Νότιγχαμ ενάντια στον βασιληά της Αγγλίας, αλλά και τον σουλτάνο της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Έτσι, να τρέμει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς της Τσέλσυ εάν, τελικά, μπουκάρει στο αγγλικό πρωτάθλημα ο Μαρινάκης.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΓΧΑΜ