Η ΚΑΛΗ ΖΑΡΙΑ ΜΕ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!

 

Τα βάζεις κάτω τα πράγματα που είναι ολότελα ξεκαθαρισμένα, για τον Ολυμπιακό. Παίζει απόψε στις οκτώ τη ρεβάνς με την Μπεσίκτας. Να τα δώσει όλα γιατί; Για μια... χαμένη υπόθεση. Κομματάκι απίθανο να πάρει την πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός και καπάκι την Κυριακή να δείρει και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Νούμερο ένα, ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση. Νούμερο δύο, η Μπεσίκτας δεν είναι Οσμανλή. Που πήρε εύκολα το «Χ» στο Καραϊσκάκη και πολύ πιο εύκολα έδωσε το 3-0 στον Ολυμπιακό. Νούμερο τρία, δύσκολο να επαναληφθεί το ίδιο «θαύμα». Να πάρει αποτέλεσμα εκτός η Μπεσίκτας, η ανώτερη της Οσμανλή, και να αποκλειστεί στην έδρα της. Βεβαίως, όλα μέσα είναι στο ποδόσφαιρο.

Άλλο λέμε. Τα βάζουμε κάτω και λέμε. Γιατί να «σκοτωθεί» ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στην Ευρώπη όταν πιθανόν να μπει σε λούκι, και πληρώσει διόδια στο πρωτάθλημα. Και, τελικά, χάσει το πιο σίγουρο πρωτάθλημα;

Η καλή ζαριά στην Πόλη δεν θα είναι μόνο εξάρες για τον Ολυμπιακό, αλλά και 6-5 για τον Παναθηναϊκό. Η υπερπροσπάθεια, το γέμισμα το ψυχολογικό του Ολυμπιακού, μετά την περήφανη πρόκριση σε βάρος της Μπεσίκτας, είναι... παράλογο να μην χρειάζεται στη συνέχεια εκτόνωση, ξεφούσκωμα, χαλάρωση. Ο τσιτωμένος θα ‘ναι ο Παναθηναϊκός!

Ήττα από τον Παναθηναϊκό σημαίνει ίσως μείωση της διαφοράς του Ολυμπιακού στους τρεις βαθμούς από τον Πανιώνιο. Το πρωτάθλημα δεν παίζεται... ποντάροντας στο μπαρμπούτι ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει σίγουρα τον Πανιώνιο. Και ότι στις υπόλοιπές πέντε(!) αγωνιστικές όλα θα έρθουν δεξιά για τον Ολυμπιακό.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΣΒΗΣΕ Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ»