ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ

 

Τα ‘παιξαν οι γάβροι. Η ομάδα πήγαινε για πρόκριση και έφυγε από την Πόλη με το βαρύ 4-1. Σ’ ένα ματς όπου ο Ολυμπιακός έδειξε πράγματι τις αδυναμίες του... Να έχει παραδοθεί ο αντίπαλος αμέσως μετά το 2-1, λες και τον βάρεσε ηλεκτρικό ρεύμα. Και πριν περάσει δεκάλεπτο η Μπεσίκτας να μένει με παίκτη λιγώτερο.

Στη ρεβάνς, λοιπόν, του 1-1 με την Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός πιστοποίησε ότι πράγματι είναι ανίκανος και να παίξει μπάλα για το αποτέλεσμα και ότι έχει σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα διότι του λείπουν τουλάχιστον τρεις παίκτες, ένας για κάθε γραμμή, που να κάνουν τη διαφορά.

Επόμενο να πέσουν μπινελίκια από τους γάβρους. Μέχρι και για τον Μαρινάκη. Είναι στο πρόγραμμα. Γιατί; Επειδή η ομάδα αποκλείστηκε. Όχι τόσο γιατί η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και μήνες. Μιλάει το αποτέλεσμα. Μόνον το αποτέλεσμα. Και μετά το 4-1 της Μπεσίκτας αν χάσει ο Ολυμπιακός και από τον Παναθηναϊκό, εκεί να δεις.

Γιατί, λέει, πούλησε παίκτες ο Μαρινάκης. Μαλακίες. Γιατί αποδυνάμωσε την ομάδα. Μαλακίες. Και με Μιλιβογεβιτς και Ιντέγε ο Ολυμπιακός δεν βλεπόταν. Απλά μετά τον Μπέντο ήρθε η σειρά του Μαρινάκη. Και μη χαθεί το πρωτάθλημα, εκεί να δεις!

Όταν η ομάδα δεν νικάει, όχι τόσο αν δεν παίζει μπάλα, ο κόσμος αγριεύει. Και δεν καταλαβαίνει Χριστό και αποστόλους. Κι αν δεν πούλαγε παίκτες ο Μαρινάκης, κάτι άλλο θα έβρισκαν να του τα χώσουν. Μέχρι γιατί είναι χοντρός. Μέχρι να πάει ξυρίσει τα γένεια του. Όλα θα τους φταίνε.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10