ΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΚΟΥΓΙΑ

 

Με τον Σάκη Τσιώλη ανέβηκε στη σούπερ ληγκ η Λάρισα του Αλέξη Κούγια. Ο δικηγόρος είχε πάρει στη μέση της σαιζόν τον Καρδιτσιώτη προπονητή με την προοπτική να τον κρατήσει χρόνια. Με Άγγελο Αναστασιάδη, που έφερε κι αυτόν στη Λάρισα για πολλά χρόνια, ξεκίνησε ο Κούγιας το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Τσιώλης επέστρεψε τον περασμένο Νοέμβριο, πάλι με... προοπτική να μείνει χρόνια στην ομάδα που είχε παίξει ποδόσφαιρο επτά χρόνια. Να, όμως, που πάλι την κοπάνησε από την Λάρισα. Γιατί;

Τι θα πει γιατί κλάνει το γατί. Επειδή είναι δύσκολη η συνεργασία με τον Κούγια. Επειδή ο δικηγόρος δεν μασάει τα λόγια του. Και λέει αλήθειες που πονάνε. Ισχυρίστηκε ο μεγαλομέτοχος ότι στο τομέα της ηθικής την έκανε γυριστή, προκειμένου να ανέβει κατηγορία η ομάδα. Και θίχθηκε ο Τσιώλης. Με το δίκαιό του θα πεις. Διαφωνώ! Σου λέει ο Τσιώλης, χάρη σε εμένα προπονητή ανέβηκε η ομάδα, όχι με το παρασκήνιο, όχι με την εγκληματική οργάνωση.

Δεν εννοούσε αυτό ο Κούγιας. Ακόμα, όμως, και να το πήρε έτσι ο Τσιώλης, γιατί θίχτηκε; Περισσότερο θιγμένος είναι ο Κούγιας! Δεν κατάλαβα. Και ο πρόεδρος μίας ΠΑΕ έχει μερίδιο στην επιτυχία, όσο βέβαια και στην αποτυχία. Αν, λοιπόν, ο Κούγιας υποχρεώθηκε να ''συμβιβαστεί'', να σταματήσει να κατηγορεί τον Μαρινάκη, μείωσε τον εαυτό του ο δικηγόρος. Περισσότερο από τον προπονητή του.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΥΓΙΑ