ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο Νo5 ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

 

Τελικά, η περίπτωση Λεμονή είναι η ζωντανή επιβεβαίωση μια αιώνιας αλήθειας. Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει μια ωραία πρωία, καλό, κακό. Ακόμα και να επανέλθει προπονητής στον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής. Από τα εντελώς αζήτητα. Κι αφού χρειάστηκε ο πρωταθλητής να κάνει ρεκόρ στην ατζέντα Γκίνες. Σε μια σαιζόν να αλλάξει 4 προπονητές, και να αναζητά τον πέμπτο.

Ο Λεμονής ή ο Γάλλος, παιζόταν στοίχημα στο στυλ μονά-ζυγά. Στη ρουλέτα, βέβαια, παίζει και το ζερό, όπου ο παίκτης χάνει είτε ποντάρει στα μονά, είτε στα ζυγά. Είτε στα μαύρα νούμερα, είτε στα κόκκινα χάνει, εάν η μπίλια κάτσει στο μηδέν.

Δεν ξανάγινε στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Σύλβας, Σάντσες, Μπέντο, Βούζας και ο επόμενος είναι πέμπτος για όσους ξέρουν καλή αριθμητική. Ο οποίος καινούργιος είναι άγνωστο αν θα βγάλει όλο το πρωτάθλημα. Και τα υπόλοιπα 5 στον αριθμό παιχνίδια. Απίθανο; Γιατί, ήταν πιθανό η ομάδα να καταλήξει να έχει στον πάγκο τον Βούζα; Και τον Λεμονή.

Καλύτερη λύση είναι ο Τάκης Λεμονής από τον Γάλλο Ραμί Γκάρντ. Ένας προπονητής με προσωπικότητα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος είναι επικίνδυνος! Πιθανόν να θέλει να κάνει τα δικά του, να δείξει ότι κάποιος είναι, με συνέπεια η ομάδα που είναι σε κατάσταση διάλυσης, να διαλυθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Λεμονής, από την άλλη, με τις εμπειρίες του σε επίπεδο Ιωνικού, Πανιωνίου, Λεβαδειακού, Ξάνθης έτσι και αλλοιώς θα την πάει πάσο την δουλειά, δηλαδή στα σίγουρα.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΣΕ ΛΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ