ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ 2-0 ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Ένας πολύ καλός ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου στην Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό ο οποίος ουδεμία σχέση είχε με την ομάδα που πάτησε την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έβρισκε χώρους ελεύθερους για να κάνει παιχνίδι δημιουργίας ο Παναθηναϊκός και να απειλήσει έναν ΠΑΟΚ που όλα τα είχε μπλοκαρισμένα.

Πράγματι ήταν στέρεο το σχήμα του ΠΑΟΚ που βγήκε από τα αποδυτήρια, με τις γραμμές του σε κλειστή επαφή μεταξύ τους. Έτσι, οι γηπεδούχοι είχαν αδυναμία να τροφοδοτούν τους Κλωναρίδη, Μπεργκ. Μόνο με μπαλιές πίσω από την πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ρήγμα το κατάφερε ο Παναθηναϊκός με τον κοτσιδάκια Χούλτ, τον πιο πολύτιμο παίκτη του. Ο Μπεργκ έκανε βόλεϋ με τον σκόρερ Μολέδο.

Γκάφα ολκής του ΠΑΟΚ! Θεώρησε ότι έπαιζε την… ρεβάνς του 3-0 της περασμένης Κυριακής. Παράλειψη της ΠΑΕ να δώσει την πληροφορία στους παίκτες ότι εκείνο ήταν ματς πρωταθλήματος, και ο Ουζουνίδης το είδε όχι απλά ως εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, αλλά για να δώσει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να αντιληφθεί ότι πράγματι αυτός είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Έγινε το 1-0 πριν από το μισάωρο και μετά από οκτώ λεπτά ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία του αγώνα. Ο Ενρίκε, όμως, πριν σουτάρει έψαχνε στην εξέδρα να σκοτώσει κάποιον με τον οποίο είχε προηγούμενα.

Έχοντας στην τσέπη το… 3-0 της «προηγούμενης» αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ ήταν βολεμένος με το 1-0 του Παναθηναϊκού και ήθελε να κρατήσει αυτό το σκορ. Άντε τώρα να δούμε πως θα καθαρίσει. Πως θα ανατρέψει το 2-0.