ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ… ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΠΕΟ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ

 

Γελωτοποιός του Ολυμπιακού, δηλαδή του Μαρινάκη ήταν ο Αχιλλέας Μπέος. Ποιός το λέει αυτό; Ο ίδιος ο Μαρινάκης, με το στόμα του Καραπαπά. Ο οποίος εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού αναφέρει ακόμα ότι ο Μπέος καθάριζε τις τουαλέτες, και ξεσκούπιζε τα μπατζάκια μας, και μας προκαλούσε αηδία.

Φοβερά πράγματα. Για τόσο ρεζίλη ο Μαρινάκης τον έχει ΣΗΜΕΡΑ τον Αχιλλέα Μπέο. Τον οποίον δεχόταν ως άτυπο συνεργάτη, σύμβουλο και παρατρεχάμενο, λέω για τον πρώην δήμαρχο Βόλου.

Όλο και κάτι μαθαίνει η γαλαρία του ποδοσφαίρου, όμως μόνον όταν ξεσπάσει χαρτοπόλεμος. Τα έχωσε ο Μπέος στον Μαρινάκη και γι αυτό έπιασε δουλειά ο Καραπαπάς. Τράβηξε την… πένα του τη δημοσιογραφική, την κοφτερή και αποκαλυπτική.

Καθυστερημένα, όμως! Αργοπορημένα. Κατόπιν εορτής. Και δεν τα λέει όλα. Κρατάει στην καβάτζα πράμα, σε περίπτωση που ο πρώην ‘’δικός’’ τους Μπέος συνεχίσει να χορεύει όπως του βαράει το ντέφι το νέο ‘’αφεντικό’’.

Αξία έχουν οι κατηγορίες από Ολυμπιακό για Μπέο, ότι ήταν τσιράκι του Μαρινάκη, ότι ήταν ξεσκονιστήρι και ό,τι άλλο θέλεις να βάλεις στο μυαλό, εάν τα λέγανε την εποχή που «συνεργαζόντουσαν» Μαρινάκης και Μπέος. Σε θέματα δημαρχιακά, βέβαια. Πώς θα έκαναν αδελφές πόλεις τον Πειραιά και τον Βόλο.

Και να είναι αλήθεια όσα αμολάει σήμερα σε βάρος του Μπέου ο Καραπαπάς, αυτά ζυγίζουν λίγα δράμια. Διότι τα λέει αφού ο πρώην του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού Βόλου εξαπόλυσε εξωσέτ κατά Μαρινάκη.

«Κατά παραγγελία γλύφει εκεί που έφτυνε» ολοκληρώνει το πορτρέτο του Μπέου ο Καραπαπάς. Τι σημαίνει αυτό; Όποιος ασχολείται με τον Μπέο είναι εκτός ουσίας. Η ουσία που βγαίνει από την κουβέντα του Καραπαπά είναι πώς όταν ο Μπέος ήταν στο αλλοιώς, τότε ενεργούσε κατά παραγγελία Μαρινάκη.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΙ»