ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα στο ποδόσφαιρο τα έχουν κάνει οι μεγάλες ομάδες. Αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει το μυαλουδάκι του κοσμάκη. Ότι δεν είναι δυνατόν ομάδα χωρίς πολύ κόσμο να απαιτεί να μην εφαρμοστούν οι νόμοι. Όχι, αυτό και με θράσος το κάνουν χρόνια, δεκαετίες μόνον οι ομάδες με μπούγιο, με όγκο οπαδών από πίσω τους.

Δεν τελείωσε, λέει, η υπόθεση τίτλος στο πρωτάθλημα. Ακόμα! Επειδή εκκρεμούν υποθέσεις δικαστικού χαρακτήρα σε βάρος του Ολυμπιακού, ο οποίος απειλείται με αφαίρεση βαθμών. Ανοησίες!

Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Τίποτα δεν υπάρχει πιο πάνω από τον… λαό. Ποια πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου; Σε παρακαλώ. Δεν έχει κανένας τα άντερα να επιβάλει το δίκαιο όταν αυτό θίγει ομάδα με ισχυρή λαϊκή βάση.

Μα, πλάκωσαν στο ξύλο τους παίκτες του Πλατανιά. Δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με βάση τους κανονισμούς; Βεβαίως, πρέπει, αν ο Ολυμπιακός δεν λεγόταν Ολυμπιακός, αλλά λεγόταν αλλοιώς. Κέρδιζε 1-0 ο Πλατανιάς στο ημίχρονο και τους την έπεσαν στα αποδυτήρια. Αν πρέπει να τιμωρηθεί μια ομάδα αυτή είναι ο Πλατανιάς, διότι προκάλεσε. Διότι είχε την απαίτηση να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να του στερήσει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:


Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ