ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Αυτά είναι τα δύσκολα του προπονητή. Τα πολύ δύσκολα. Να μη ξέρει ακόμα τι να κάνει εν όψει της ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακού. Τι να αποφασίσει. Πώς να παίξει με το 2-1 εκτός έδρας στην τσέπη.Να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα; Να μην αντιμετωπίσει, δηλαδή, σαν ΑΕΚ, σαν ισάξιος αντίπαλος τον πρωταθλητή.

Από τους προπονητές ξεκινάει το παιχνίδι. Ποιές εντολές θα δώσουν. Κι αν αυτές περάσουν σε μεγάλο βαθμό στο γήπεδο. Καθόλου απίθανο οι οδηγίες αλλά και οι απαγορευτικές για τούτο και το άλλο... να χαθούν στην διάρκεια του αγώνα. Κι αν το αποτέλεσμα είναι θετικό ο προπονηταράς θα πει «Τα παιδιά έκαναν αυτά που είπαμε». Διαφορετικά, ακόμα κι’ αν οι παίκτες πειθαρχήσαν στο πλάνο, ο κώουτς να αφήσει σπόντες για τα «παιδιά».

Ο Χιμένεθ για αύριο Τετάρτη στο ΟΑΚΑ δεν έχει καταλήξει ακόμα, στο περίμενε είναι το τεχνικό team. Τζογαδόρικα το φαβορί είναι η ΑΕΚ, να περάσει, διότι έχει πετύχει δύο γκολ εκτός έδρας. Και επειδή ο Ολυμπιακός χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ, χωρίς να φάει ούτε ένα.

Τι κάνει ο Χιμένεθ; Να ποντάρει στην προβληματική άμυνα του... Ολυμπιακού ή να στηριχθεί στο καλύτερο στοιχείο της ΑΕΚ, που είναι η άμυνα της, η αμυντική της λειτουργία;


Διαβάστε ακόμα:

ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ