ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

 

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξανά αντίπαλοι, απόψε στην Τούμπα. Μόλις οκτώ ημέρες μετά τα όργια των οργίων που προέκυψαν τόσο πριν τον τελικό του κυπέλλου στο Βόλο, όσο και μετά. Σκηνικά φρίκης και αηδίας να εναλλάσσονται λες σκηνοθετημένα σε ταινία τρόμου, χωρίς υπερβολή. Μήπως θα υπάρξει συνέχεια και στο παιχνίδι της Τούμπας, για τα play-offs.

Το πιο ανησυχητικό είναι η αδράνεια της κυβέρνησης. Σα να μην έγινε τίποτα στο Βόλο. Σα να μην τρέχει τίποτα. Απλά οι αρμόδιοι συριζαίοι, μετά από διόμισυ χρόνια «προσπαθειών» τους για καθαρό και πολιτισμένο ποδόσφαιρο, απολαμβάνουν τη μεγάλη τους επιτυχία.

Τελικά, μετά από πολλά η κυβερνητική ΕΠΟ βρήκε γήπεδο για τον τελικό, αυτό στο Βόλο. Τελικά, τα κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι και να χαρίσουν μια ακόμα ευκαιρία στους μαχητικούς οπαδούς να σκοτωθούν, παοκτσήδες και αεκτζήδες. Η διαιτησία που δεν ελέγχεται πια από την εγκληματική οργάνωση έγραψε Ιστορία μ’ένα μυθικό μαϊμού γκολ, που πρόσφερε το κύπελλο στη μια ομάδα. Και το αφεντικό της άλλης ομάδας μίλησει για στημένη διαιτησία.

Το έργο τελείωσε με τη μια ομάδα να πανηγυρίζει την πανάξια νίκη της, την άλλη ομάδα να διαμαρτύρεται για το σκάνδαλο της διαιτησίας. Η συνέχεια θα δοθεί σήμερα το βράδυ στην Τούμπα. Ευτυχώς! Στο γήπεδο θα είναι μονάχα παοκτσήδες.

Να κάτσουν καλά οι παοκτσήδες! Διαφορετικά, και ο επόμενος μετά τον Κοντονή υπουργός θα δείξει κι’ αυτός την αποφασιστικότητά του στα φαινόμενα βίας. Θα αποσύρει το μέτρο της μετακίνησης «φιλάθλων» και θα απαγορεύσει την παρουσία θεατών στα γήπεδα. Αγώνας με κλειστές πόρτες.

Όπως έγινε στο ΟΑΚΑ ο τελικός του κυπέλλου το 2016. Όπως θα έπρεπε να γίνει και στο Βόλο ο τελικός του 2017.Αυτό θα είναι το σουξέ του σύριζα. Να καταφέρουν να γίνονται αγώνες χωρίς κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΝΤΟΚΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ