Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

 

Μόνο ομάδα για στόχο το πρωτάθλημα και την πρώτη θέση στα play-offs δεν ήταν αυτός ο Παναθηναϊκός που έπαιξε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Τι πράμα ήταν αυτό! Το έβλεπες και έτριβες τα μάτια σου, μήπως έγινε τράμπα στο ημίχρονο. Δηλαδή;

Μήπως οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άλλαξαν φανέλες στα αποδυτήρια. Οι του Πανιωνίου να φόρεσαν την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και οι φιλοξενούμενοι εκείνη των γηπεδούχων. Δικαιολογημένη υποψία. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Σπάνιο φαινόμενο. Ομάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού να έχει εγκαταλείψει κάθε σκέψη για αντίδραση, απαίτηση για αποτέλεσμα, ολόκληρο το β’ ημίχρονο. Ο Πανιώνιος έπαιζε μόνος του! Λες και δεν είχε αντίπαλο.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Το ξέρουμε αυτό εδώ και 60 χρόνια. Σε κάθε εποχή, ακόμα και στις πιο κακές του, η φανέλα του τρομάζει τον κάθε αντίπαλο με μικρότερο ειδικό βάρος.

Χθες στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός που προηγήθηκε 1-0 και τελικά δεν έχασε ήταν… Πανιώνιος. Και ο Πανιώνιος ήταν σα να φορούσε τη βαριά φανέλα με το τριφύλλι. Όχι ακριβώς. Αν πράγματι φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Πανιώνιος, που είχε πατήσει τον αντίπαλό του στο δεύτερο ημίχρονο, θα είχε κερδίσει με διαφορά στο σκορ.

Είναι φανερό ότι ο Παναθηναϊκός είναι πνιγμένος στο πρόβλημα. Στα προβλήματα. Όχι μόνο τα οικονομικά.