Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΙΖΕΙ

 

Η Νότιγχαμ, λένε, μπήκε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Γελοιότητες. Πού τις λένε στα σοβαρά. Από πλευράς Ολυμπιακού βέβαια, όχι από Αγγλία μεριά.

Ένας επιχειρηματίας, ο εφοπλιστής Μαρινάκης έκανε ένα εμπορικό deal κι αγόρασε το πακέτο μετοχών αγγλικής ομάδας. Τι σχέση έχει αυτό με τον Ολυμπιακό; Καμία!

Μια συνεργασία προς όφελος των δύο ανώνυμων εταιρειών, του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, προκύπτει αν συμφωνήσουν σχετικά οι δύο πλευρές, και χωρίς να γίνει εξαγορά της μίας από τον μεγαλομέτοχο της άλλης.

Το πάνε όπως στο παραμύθι της «αδελφοποίησης» δύο πόλεων, δύο χωριών. Ο Δήμος Άνω - Κατω Μαγούλα γίνεται αδελφάκι με τον Δήμο Κάτω στον Πέρα Κάμπο.

Να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μαρινάκης. Πριν αυτά ανοίξουν μόνα τους. Το γιατί αγόρασε την Φόρεστ και ποιά θα είναι η σχέση του με τον Ολυμπιακό. Σήμερα ο εφοπλιστής εμφανίζεται ως... ρομαντικός φίλος της αγγλικής ομάδας και ότι η εξαγορά της θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Πόσο, όμως, να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ο Μαρινάκης; Με το καιρό, θέλει, δεν θέλει θα αποκαλυφθούν οι προθέσεις του. Με ποιό σκεπτικό θα απομακρυνθεί, αν θα απομακρυνθεί από τον Ολυμπιακό, επειδή συνεχίζουν να τον... καταδιώκουν στην Ελλάδα.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΙΚΑ, ΟΥΖΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ