ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ, ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΗ

 

Επιτυχία του Ευάγγελου Μαρινάκη. Δεν έγινε απλά ιδιοκτήτης μιας αγγλικής ομάδος, μην την πούμε «ιστορική» την Νότιγχαμ Φόρεστ. Μιλάμε σοβαρά. Όλες οι ομάδες στην Αγγλία είναι ιστορικές, καμία δεν είναι χθεσινή. Η επιτυχία, λοιπόν, του εφοπλιστή είναι ότι πέρασε από το «κόσκινο» και τον βρήκανε πεντακάθαρο. Όχι, όπως στην Ελλάδα που οι στημένοι αντίπαλοι του και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη τον έβλεπαν μπλεγμένο σε βρωμοδουλειές.

Με τους δικούς του ανθρώπους και με συστημένους Άγγλους τεχνοκράτες θα κουμαντάρει την Νότιγχαμ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Και με τον Καραπαπά! Σε καμία περίπτωση. Για δύο λόγους.

Θα γελάει όλη η Αγγλία έτσι και αρχίσει να δίνει τις μάχες του και υπέρ της Νότιγχαμ ο Καραπαπάς, με το γνωστό του στυλ. Λόγω φάτσας και με την εμφάνιση περίπτερου που γράφει η φιγούρα του Καραπαπά, σίγουρα θα γίνει ο λατρεμένος των σκιτσογράφων στην Αγγλία. Και στη Σκωτία.

Για να μην εξελιχθεί σε ροκ όπερα ο Καραπαπάς, αλλά και γιατί χρειάζεται ακόμα στον Ολυμπιακό, δεν θα πάει στην Αγγλία. Στο staff της Φόρεστ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΙΖΕΙ