ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ «2» ΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Τι να έχει προκύψει ξαφνικά και οι εταιρείες στοιχημάτων έπαθαν παράκρουση για το αυριανό παιχνίδι Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, το οποίο το βλέπουν «τακτοποιημένο» με νίκη των φιλοξενουμένων. Στάνταρ μπετόν «διπλό» μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Της δουλειάς είναι οι μπούκ, έχουν τις άκρες τους, κάτι περισσότερο πιάνουν οι κεραίες τους, πέρα από αυτά που αναφέρει το δελτίο της ημέρας.

Η αλήθεια είναι ότι την περασμένη Κυριακή ο μεν Μασούντ πήρε δύο κίτρινες στην Θεσσαλονίκη (φώτο) και αποβλήθηκε με κόκκινη. Ο άλλος από το βαρύ πυροβολικό του Πανιωνίου, ο Σιώπης ένοιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και αποσύρθηκε του παιχνιδιού στην Τούμπα. Ενω ψυθίρισε στον γιατρό και πρόεδρο της ΠΑΕ Δάρρα ότι δεν θα μπορέσει να πάιξει στο κόντρα ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των playoffs ο Πανιώνιος παραμένει μέσα στο παιχνίδι και μια ακόμα νίκη, με τον ΠΑΟΚ θα τον φέρει πολύ κοντά στο στόχο του.

Σύμφωνα με τον άγραφο νόμο στο κομάρι οι στοιχηματζήδες πάντα δικαιώνονται. Θα συμβεί για μια ακόμα φορά και στον αυριανό αγώνα της Νέας Σμύρνης, που τον έχουν «τελειωμένο» για διπλό.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ PLAYOFFS!!!