ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»

 

Η περιβόητη της πλάκας ιστορία συμμαχία Παναθηναϊκού-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λειτούργησε, επιτέλους! Αλαφούζος και Σαββίδης ψήφισαν υπέρ του Λεβαδειακού, δηλαδή «Ναι» στον υποβιβασμό του Ηρακλέους. Ενώ ο Μελισσανίδης, δηλαδή η ΑΕΚ, ήταν απούσα από τη ψηφοφορία στην σούπερ ληγκ.

Θρίαμβος της… συμμαχίας, λοιπόν, αφού ο Ιβάν Σαββίδης που δεν ήθελε τον υποβιβασμό του Ηρακλέους προς όφελος του Λεβαδειακού, για να μην καρφωθεί πήγε με την πλειοψηφία. Χωρίς νόημα θα είχε η ψήφος υπέρ του καρντάση Ηρακλή.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι στα μαχαίρια! Ποια συμμαχία, αυτό το παραμυθάκι για την κάθαρση και ενάντια στην εγκληματική οργάνωση, που το καλλιέργησαν, το πότιζαν και το ράντιζαν οι γελωτοποιοί της πιάτσας. Δεν υπήρξε ποτέ συμμαχία.

Μόνο οι αφελείς μάσησαν τα γελάκια και τις αγκαλίτσες ανάμεσα σε Αλαφούζο, Μελισσανίδη και Σαββίδη. Κι όχι μόνο απλά δεν υπήρξε συμμαχία, αυτό που υπάρχει πλέον είναι ο ανοιχτός πόλεμος. Κανονικός πόλεμος. Ο ένας θέλει τη ζημιά του άλλου. Ο καθένας προσπαθεί υπόγεια αλλά και φόρα παρτίδα να εκθέσει τον άλλον. Ότι δεν ανήκει στο χώρο της υγείας, της αλλαγής σελίδας στο ποδόσφαιρο, όπως λένε οι ωτ κουτύρ υπέρμαχοι της… κάθαρσης.

Σήμερα στην πειθαρχική της ΕΠΟ με παρέμβασή του ο Παναθηναϊκός ζητάει να αφαιρεθούν 3 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ, ως υπεύθυνου στα έκτροπα στον τελικό του κυπέλλου στο Βόλο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ!