Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ… ΓΚΑΜΠΑΛΕΣ

 

Επειδή κέρδισε την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο θα πάρει και τον Πανιώνιο; Δύσκολο. Με ποια ομάδα. Με ποιους παίκτες. Με τον Μαρινάκη και τον Χατζηγιοβάνη, Τον Λουντ και τον αδελφό του τερματοφύλακα που τρέχει, και δεν ξέρει προς τα πού τρέχει.

Μήπως με τον Μολέδο, που λόγω του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος δεν ξέρεις σε ποια φάση θα τον βρεις. Έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο η μάνα του και το παλληκάρι ή ήρωας είναι στο γήπεδο ή δεν υπάρχει. Στο πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ έτρεμε ολόκληρος,συνέχεια γύριζε την μπάλα στον τερματοφύλακα, ούτε που άκουγε τον Ζέκα «Σε μένα, σε μένα…». Και στο δεύτερο ημίχρονο αυτό το θηρίο ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε, δεν ήθελε να βγει, τον ταμπονάρανε και συνέχισε κανονικά.

Μήπως με τον Λέτο που μετά το πέναλτυ δεν έδινε σε κανέναν την μπάλα. Με ποιους ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει την νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Πανιώνιο;

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει σχεδιασμό τσάμπιονς ληγκ, σκέπτεται σεντόνι, η υποδοχή στη Λεωφόρο ήταν άριστη, κανένα πρόβλημα αλά Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, αλλά η ομάδα ήταν ένα νερόβραστο πράγμα. Δεν λέει τίποτα, λοιπόν, ότι κέρδισε ο Παναθηναϊκός μια ομάδα της οποίας ο ηγέτης, ο Μάνταλος έπαιζε κουρσούμια στο χορτάρι, όπως όταν ήταν πιτσιρικάς στην γειτονιά του.

Και άντε κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο. Άντε και απέφυγε την τέταρτη θέση στα playoffs. Άντε και βγήκε δεύτερος. Είναι αυτή ομάδα για Ευρώπη; Μόνο για νέες Γκαμπάλες.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑΣ…